foto - un autobuz circulă fără geam în trafic între avrig și sibiu. navetiștii fac scandal

Mai mulți călători dintre care majoritarea elevi, care fac zilnic naveta între Avrig și Sibiu ne-au semnalat că cei de la firma Lazăr Trans le pun viața în pericol la propriu. Autobuzul care pleacă dimineața din Avrig nu are geam în partea din spate.

Pare greu de crezut dar autobuzul din imaginile de mai sus se află în circulație zilnic pe un traseu pe care fac naveta sute de elevi. Este vorba de unul dintre mijloacele de transport ale celor de la Lazăr Trans Avrig. Autobuzul nu are de zile bune un geam în partea din spate, iar în locul acestuia a fost pusă o folie. foto - un autobuz circulă fără geam în trafic între avrig și sibiu. navetiștii fac scandalCei care plătesc abonament pentru a beneficia de condiții decente de transport spun că sunt deranjați profund de ceea ce se întâmplă.foto - un autobuz circulă fără geam în trafic între avrig și sibiu. navetiștii fac scandal’’Așa se circula cu Lazar Trans Avrig la 7 dimineața către Sibiu. La fel se și vine înapoi spre Avrig. Fără geam în spate.. De de vineri 24 noiembrie este această situație…’’, ne-au transmis mai mulți elevi care fac naveta pe această rută. ’’Acum a venit și iarna.. E și mai frig.. Nu se poate să își bată joc în asemenea hal’’, ne-a mai transmis o tânără care face naveta.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu este pentru prima data cand se circula in astfel de conditii. Anul trecut unul dintre autobuze nu avea usa, in toiul iernii. De caldura nu mai zis nimic, ca oricum nu se rezolva. Asa e in tara asta. De fiecare data cand politistii de la control trafic opresc autobuzele de la Lazar Trans,” e totul in regula” si daca nu e printr-un simplu telefon la seful politiei se face ca totul sa fie in regula, ca doar na…….ROMANIA. Tara oameniilor corupti. De ani buni se circula in asemenea conditii si nimeni nu face nimic, pt ca domnul Lazar, are pile foarte bune.