video - wizz air a anunțat noile rute din sibiu. sunt către franța, elveția, danemarca și germania

Este oficial pentru toată lumea. De la finele lui iunie 2018 vom zbura din Sibiu către Bruxelles Charleroi, Paris, Frankfurt Han, Basel și Copenhaga. Tel Aviv nu apare în noul orar de zbor.

Din 21 iunie 2018, sibienii și nu numai vor putea să zboare lunea, miercurea și vinerea către capitala Danemarcei. Tot din aceeiași dată marțea, joia și sâmbăta se introduce o cursă către Bruxelles Charleroi, dar și două curse către Basel (Elveția), operaționale în zilele de joi și duminică.
Apoi din 22 iunie se operează zboruri către Capitala Franței. Cursele spre și dinspre Paris sunt operaționale în zilele de luni, miercuri și vineri.
În fine tot din 22 octombrie avem lunea și vinerea zboruri de la Sibiu către Frankfurt Han.video - wizz air a anunțat noile rute din sibiu. sunt către franța, elveția, danemarca și germania
Tot luni cei de la Wizz Air, au anunțat că alocă o a II-a aeronavă bazei de la Sibiu, odată cu introducerea celor cinci noi destinații.

Interesant este că pe listă apărea inițial și Tel Aviv, dar deocamdată s-a renunțat la această destinație din motive de securitate.

Ultima oră

Comentariul meu