sibio donează vânzările de ziua internațională a generozității pentru o cauză nobilă
Foto Rareș Helici

Marți, 28 noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Generozității. Sibio, juice-bar-ul din Piața Mică, vine cu o propunere: cei care vor consuma sucul făcut special pentru această zi vor dona indirect pentru o cauză nobilă.

Mai exact, Adi Oprea, managerul de la Sibio, va prepara marți un suc cu numele Giving Tuesday- din mere, spanac și avocado. Este cum altfel decât sănătos și energizant…
Toate încasările de marți, provenite din urma vânzării acestui suc, vor fi donate către Fundația Polisano, pentru operațiile pe inimă ale copiilor cu malformații cardiace.

”GivingTuesday este despre a aduce oamenii aproape de cauze ale comunitatii, despre a sprijini acele proiecte in care cred si care sunt importante pentru ca o comunitate sa creasca, impreuna. Noi anul acesta credem in proiectul Fundatiei Polisano, in operatiile pentru copii cu malformatii cardiace – realizate de echipe de chirurgi internationali aici la Sibiu. Si atunci am decis sa cream un suc special pentru acest eveniment, care poarta numele acestei zile #giving Tuesday juice – Stim ca multi dintre oamenii din comunitatea sibiana doresc sa sprijine proiecte comunitare, dar nu au de multe ori aceasta ocazie, sau ca se gandesc ca pentru a dona trebuiesc mari sume de bani. Tocmai de aceea am creat acest proiect, pentru ca oamenii sa inteleaga ca a dona este de fapt o stare de spirit si dorinta de a te implica in problemele comunitatii si nu este despre suma donata neaparat. Marți poti veni la Sibio, bei un super suc, singur, impreuna cu familia sau prietenii si faci o fapta buna. Atat pentru tine, cat si pentru cei care au nevoie.”, spune Adi Oprea.

Așa că dacă vrei să faci o faptă bună nu e mult să dai o fugă până la Sibio și să lași acolo 15 lei, atât cât costă sucul, bani acre vor ajuta copiii bolnavi. Și unde mai pui că dacă ajungi acolo poți afce parte din proiectul #omie a fotografului Rareș Helici, despre care poți citi aici. 

sibio donează vânzările de ziua internațională a generozității pentru o cauză nobilă
Foto Rareș Helici

Ultima oră

Comentariul meu