reparații capitale la străzile din perimetrul nicolae iorga – luptei – vasile milea – rahovei – mihai viteazu

Cartierul Hipodrom I își va schimba total înfățișarea. Primăria plănuiește lucrări masive în zonă, începând de la împământarea cablurilor, la o nouă rețea de iluminat public și până la zone verzi.
Stadiul proiectului se află în faza de elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor, fază ce va costa 100.000 de lei fără TVA.

Partea carosabilă și trotuarele vor fi complet reabilitate, iar la fiecare intersecție vor fi prevăzute treceri pentru persoanele cu handicap locomotoriu.
Acolo unde spațiul o permite vor fi realizate locuri de parcare tip grilă-înierbate.
Zonele verzi sunt și ele prevăzute în proiect, vor fi delimitate cu borduri, iar acolo unde este nevoie se vor tăia arborii și vor fi plantați alți arbuști.
Cablurile vor fi îngropate, iar o dată cu eliberarea stâlpilor aceștia vor fi înlocuiți pentru că iluminatul public va fi și el modernizat și înlocuit cu unul eficient energetic, cu lămpi LED.
Semnalizarea rutieră va fi îmbunătățită, semnele rutiere înlocuite, iar cele de pe asfalt refăcute.
Garajele ridicate de locatari vor fi demolate, vor apărea mai multe coșuri de gunoi stradale, iar Primăria promite amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. taiati arbori si plantati „alti arbusti”…ori voi stimabili jurnalisti nu cunoasteti diferenta intre unul si celalalt ori cei din primarie sunt cretinoizi…si asa copacii din zona si din tot orasul sunt aproape inexistenti, mai taiatii si pe cei pe care ii avem, pentru a face loc de parcare lu VL, DJ, OT, PH, s.a.m.d. Apropos, sunteti consitenti ca arbustii nu creaza umbra datorita inaltimii lor reduse, nu? O sa va coaca belzebut la vara pe acolo…