corp nou de clădire la școala i.l. caragiale. se face și o mini-sală de sport
FOTO arhivă/ Școala I. L. Caragiale

Școala I.L. Caragiale va fi extinsă printr-un nou corp de clădire și o sală de sport. Construcția este absolut necesară, pentru că numărul de elevi crește de la an la an, iar vechea clădire a devenit neîncăpătoare.

Elevii învață în două schimburi, nu au o sală de sport și nici bibliotecă. Școala deservește două grădinițe, iar în zonă se va construi un nou cartier, astfel că numărul elevilor va crește și mai mult.
Pentru a rezolva problema spațiului, Primăria Sibiu va construi un nou corp de clădire ce va avea o suprafață desfășurată de 2.466 metri pătrați.

Vor fi amenajate 11 săli de clasă, un cabinet de fizică-chimie, un cabinet de informatică, o sală multimedia, bilbliotecă cu sală de lectură, sală de mese cu oficiu, cabinet medical, cancelarie, mai multe oficii și vestiare.

Sala de sport va fi dotată cu vestiare și dușuri, iar întreaga școală va fi conectată la camere de luat vederi. Clădirea va fi eficientă energetic după ce vor fi montate 8 panouri solare pe acoperiș.
Curtea interioară va fi asfaltată, în spațiile verzi vor fi plantați arbuști, iar gardul de împrejmuire va fi și el schimbat.

Ultima oră

Comentariul meu