cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribuna

Cotidianul on-line oradesibiu.ro este cel mai citit din județul Sibiu. Conform Google Analytics, cel mai popular și precis instrument de măsurare a traficului on-line de pe mapamond, oradesibiu.ro a fost accesat în luna octombrie 2017 de 278.247 vizitatori unici. Cu peste 47.000 mai mulți decât Turnul Sfatului (230.369 unici – confrom trafic.ro) și cu peste 113.000 mai mult decât Tribuna (164.487 unici – conform trafic.ro).

PRECIZARE

Prezentăm aceste date în urma apariției unui text fără vreo bază reală apărut pe turnulsfatului.ro, o manipulare ieftină și prost executată. Textul în cauză prezintă niște analize gratuite realizate pe niște situri internaționale, care aproximează traficul fără a avea însă  scripturi de urmărire a traficului pe oradesibiu.ro sau tribuna.ro. În plus, pe unul dintre siturile sursă a analizei jurnalistice de calitate, marca turnulsfatului.ro, chiar se specifică faptul că estimările nu au acuratețe decât pentru „numeroase” situri din anumite țări.

cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribuna
alexa.com, citat ca sursă de colegii de la turnulsfatului.ro, precizează ce fel de estimări oferă

Aproximările sunt atât de bune, încât datele nu bat nici măcar cu datele oficiale de pe Trafic.ro, ale cărui servicii le mai folosește încă turnulsfatului.ro. Noi am decis să renunțăm la trafic.ro așa cum am anunțat AICI.

Pentru o analiză obiectivă, bazată pe cifre reale și nu pe aproximări gratuite, le oferim acces colegilor de la turnulsfatului.ro la contul de Google Analytics al oradesibiu.ro.

Datele reale

La aproape opt ani de la lansare (februarie 2009), Ora de Sibiu a reușit să ajungă să fie cel mai citit și cel mai accesat site de știri din județul Sibiu. Acest lucru se poate vedea de către orice utilizator de internet, pe baza statisticilor oferite de instrumentul cel mai popular și precis din lume de măsurare a traficului on-line. Vorbim de Google Analytics, serviciu oferit de platforma de vârf de la google și nu de vreun alt instrument obscur de monitorizare. Ora de Sibiu oferă acces gratuit către statisticile legate de traficul înregistrat, tuturor celor care solicită acest lucru. Statisticile sunt vizibile pe oradesibiu.ro, atât în secțiunea contact cât și în toate articolele publicate pe oradesibiu.ro. Ora de Sibiu folosește EXCLUSIV DOAR serviciul Google Analytics pentru măsurarea traficului online.

Ora de Sibiu – cel mai accesat. Turnul Sfatului pe doi, Tribuna pe treicel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaConform Google Analytics – în luna octombrie 2017, Oradesibiu.ro a înregistrat de 278.247 vizitatori unici. cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaÎn luna octombrie 2017, Oradesibiu.ro a avut cu peste 47.000 de vizitatori unici mai mulți decât Turnul Sfatului (230.369 unici – conform trafic.ro). cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaÎn luna octombrie 2017, Oradesibiu.ro a avut cu peste 113.000 mai mult decât Tribuna (164.487 unici – conform trafic.ro).cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaStatisticile pe ultimele șase luni (mai – octombrie 2017) arată că Ora de Sibiu a avut un număr de 1.321.601 vizitatori unici (conform Google Analytics), respectiv cu 29.040 unici mai mult decât Turnul Sfatului (1.292.561 unici – conform trafic.ro) și cu 271.116 mai mulți decât Tribuna (1.050.486 unici – conform trafic.ro). Accesează AICI statisticile pentru Ora de Sibiu, AICI cele pentru Turnul Sfatului și AICI cele pentru Tribuna.

Pe primul loc și pe Facebook
Ora de Sibiu conduce și topul paginilor de pe Facebook în privința cotidienelor cu ediții on-line din județul Sibiu. cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaDuminică 25 noiembrie, la ora 21.15, Ora de Sibiu înregistra un număr de 99.889 fani. cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaDuminică 25 noiembrie, la ora 21.15, Turnul Sfatului înregistra un număr de 55.126 fani.cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribuna

Duminică 25 noiembrie, la ora 21.15, Tribuna înregistra un număr de 25.351 fani.

Peste 8,8 milioane vizualizări la transmisiile live
Cotidianul nostru este de asemenea de departe lider detașat și în privința vizualizărilor la transmisiile live-video, Ora de Sibiu, fiind prezent în ultimii ani cu transmisii în direct de la majoritatea evenimentelor importante din oraș și județul nostru. cel mai citit ziar online sibian - cifrele de trafic ora de sibiu, turnul sfatului și tribunaTransmisiile în direct realizate pe pagina noastră de Facebook și pe oradesibiu.ro, au totalizat în ultimii doi ani (25 noiembrie 2015 – 25 noiembrie 2017), peste 8.8 milioane vizualizări, mai exact 8,834,664 vizualizări.

Mulțumim.

Ultima oră

Comentariul meu