video - peste 20.000 de oameni au protestat în capitală. la sibiu au fost peste 3.000

Proteste masive au avut loc duminică seară în toate marile orașe din țară. În Capitală au ieșit în stradă în jur de 20.000 de persoane. La Braşov și Sibiu au fost 3.000, la Iași 2.000, la Constanța și Craiova 1000 în timp ce la Cluj-Napoca au fost peste 2.000.

Peste 20.000 de oameni au protestat în Bucureşti, duminică seară, mergând în marş din Piaţa Victoriei până la Palatul Parlementului, anunță News. Traficul rutier a fost blocat în centrul Capitalei. La un moment dat, au existat îmbrânceli între protestatari şi jandarmi, iar manifestanţii au strigat ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”. Manifestanţii au mers la intrarea în Camera Deputaţilor, accesul dinspre Parcul Izvor în Palatul Parlamentului, unde au aprins luminile telefoanelor mobile şi au scandat ”DNA, să vină să vă ia” şi ”Justiţie, nu corupţie”. La un moment dat, oamenii chiar au tras de porţi, încercând să intre în curte. În zonă, pe lângă numeroşi jandarmi au fost mobilizaţi şi luptători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie, aşa-numiţii ”mascaţi”. Duminică seară, Jandarmeria a desfăşurat efective fără precedent la protestele din acest an.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA SIBIU
Manifestaţii au avut loc duminică seară în zeci de oraşe.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Protest duminică la Sibiu. Peste 3.000 de oameni au mărșăluit prin oraș
Protestul din Bucureşti împotriva modificărilor la legile justiţiei, care a început la ora 18.00 în faţa Guvernului, s-a încheiat în jurul orei 22.00. Mii de oameni au mers în marş din Piaţa Victoriei până la Parlament.

https://youtu.be/fhUgu-aOdNw

Punctul final al marşului de peste două ore al manifestanţilor din Bucureşti a fost intrarea în Camera Deputaţilor, accesul dinspre Parcul Izvor în Palatul Parlamentului, unde au aprins luminile telefoanelor mobile şi au scandat ”DNA, să vină să vă ia”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Demisia”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Anticipate, nu imunitate”.

Ultima oră

Comentariul meu