video - foto fc hermannstadt încheie turul pe primul loc. sibiul a învins snagovul

FC Hermannstadt încheie turul de campionat pe primul loc în eșalonul secund. Sibienii lui Alex Pelici au învins sâmbătă după amiază pe Sportul Snagov cu scorul de 2-0.

Sibienii au dominat copios prima parte a jocului. Boboc, Tătar și Rusu au trecut rând pe rând pe lângă deschiderea scorului, însă golul a venit până la urmă în poarta oaspeților din Snagov. În minutul 25 căpitanul Răzvan Dâlbea a reluat cu capul din șase metri în plasă. Până la pauza mare Rusu putea să mai marcheze încă odată în prelungirile primului mitan.
După pauză tot Sibiul a dominat partida. Același Rusu scapă singur cu portarul, în minutul 58, dar șutul său de la 16 metri trece pe lângă poartă. Două minute mai târziu Herghelegiu îl imită pe Rusu cu un șut de la marginea careului mare, ce trece la o palmă de bara din stânga porții ilfovenilor.

Golul doi a venit până la urmă în minutul 62, din gheata lui Bogdan Rusu și a adus oarecum liniștea în privința celor trei puncte dorite de sibieni.

Pentru sibieni urmează acum meciul din optimile Cupei României, cu cei de la Juventus București. Meciul are loc joi, 30 noiembrie, de la ora 14.00 pe stadionul Municipal.

Declarații după meci

 

FC Hermannstadt:
Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea (cpt.)(L. Dumitriu 82′), Boboc – P. Petrescu (D. Roman 84′), Hergheligiu, C. Neagu (Al. Neacşa 68′) – Bg. Rusu
Antrenor: Alexandru Pelici

Sportul:
Fila – Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Bg. Stancu – Borţoneanu, Al. Radu (cpt.)(I. Ilie 85′), Voineag (Neaţă 46′) – Alin Manea (Bg. Oancea 78′), L. Dobre, Gagnon
Antrenor: Valeriu Răchită

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu