slujbă de pomenire pentru stela popescu la slimnic. artista e cetățean de onoare a comunei în care a copilărit

Momente emoționante în comuna Slimnic. Mai mulți săteni și au participat la o slujbă de pomenire în fața casei unde artista Stela Popescu a copilărit. Cea care a murit la 82 de ani este cetățean de onoare a comunei sibiene.

Un preot a oficiat, vineri, o slujbă de pomenire a artistei Stela Popescu, în comuna sibiană Slimnic, unde aceasta a locuit în copilărie, anunță Agerpres. Mai mulți sibieni din Slimnic au participat la slujba de pomenire a Stelei Popescu și au adus flori în memoria ei. Unii dintre aceștia au cunoscut-o personal pe artistă. Actrița este cetățean de onoare al Slimnicului, unde a locuit pentru foarte puțin timp, în copilărie.
În prezent, în casa în care a locuit, pentru puțin timp, marea artistă funcționează dispensarul localității. Stela Popescu a fost găsită decedată joi. Moartea actriței Stela Popescu a fost cauzată de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viața, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București.
În cursul zilei de vineri, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde cei care vor dori își vor putea lua rămas bun.

Ultima oră

Comentariul meu