video - jucătorii de la csu sibiu promovează baschetul în școli. sute de copii la acțiunea de la liceul constantin noica

Asociaţia suporterilor sibieni „Al 6-lea jucător” împreună cu BC CSU Sibiu a desfăşurat vineri, 24 noiembrie 2017, o nouă acţiune de promovare a baschetului în Şcoli. Ora de Sibiu a transmis live pe site și pe pagina noastră de Facebook, acțiunea de la Liceul Teoretic Constantin Noica.

La această acţiune au participat toţi jucătorii echipei BC CSU Sibiu, participante fiind cinci şcoli generale: Liceul Teoretic ONISIFOR GHIBU, Şcoala Gimnaziala nr. 18,Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Gimnazială nr. 25, Liceul Teoretic CONSTANTIN NOICA.
Proiectul „Promovarea Baschetului în Şcoli”, început în 2006 de către suporteri şi devenit deja un reper în peisajul comunităţii iubitorilor de baschet local şi un exemplu în cel naţional, se adresează în special copiilor între 8-14 ani şi îşi propune să le atragă atenţia asupra unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, printr-o abordare directă şi exemplificativă.

Marcel Davis, Mirel Dragoste, Tylor Laser, Dragos Gheorghe, Bogdan Popescu, Andrei Petica, Lawrence Kinnard, Monyea Pratt, Daniel Banciu, Chris Cooper, Wilhelm Brosser au devint antrenori de ocazie şi i-au învățat pe cei mici regulile de bază ale jocului în echipă, copiii întrecându-se într-un mini-campionat de baschet. Totodată, şcolile au primit donaţii din partea organizatorilor echipamente de joc şi mingi de baschet astfel susţinând această ramură sportivă pentru viitor.video - jucătorii de la csu sibiu promovează baschetul în școli. sute de copii la acțiunea de la liceul constantin noicaToţi elevii participanţi la acţiunea de promovare a baschetului în şcoli au primit o listă cu şcolile şi echipele de baschet din Sibiu la care se pot înscrie pentru a urma o viaţă sportivă profesionistă.
Promovarea Baschetului în Şcoli – dezvoltarea de micro-comunităţi ale iubitorilor de baschet local este un proiect co-finanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii.

Ultima oră

Comentariul meu