Parfumurile bune se țin în sticluțe mici. Pe același principiu se poate spune că un vin bun provine dintr-o vie mică, dar îngrijită cu mult drag și pasiune. Pe scurt asta este povestea Wunderbar, o cramă mică, dar care dă un vin excepțional. Și pentru că nu se produce în cantități mari, se consumă la cele mai cool evenimente din Sibiu. Valentin Oancea de la Domino este cel care a pus pe picioare această mică afacere.

Am descoperit Wunderbar după ce am participat la câteva evenimente de marcă din Sibiu. Fie că vorbim de Sibiul de Odinioară, Focus Festival, Arini Fest, Foodie sau VinFest, ei bine la toate aceste evenimente am găsit un vin pe care toată lumea îl savurează cu plăcere. Așa am aflat că marca de vinuri Wunderbar se găsește doar la festivalurile organizate în județul Sibiu. Nu exagerăm deloc când vă spunem că este un vin de calitate, împărțit de cei ce îl produc cu cei care știu să aprecieze un produs de calitate.

vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la domino
Valentin Oancea este toboșar în trupa sibiană, Domino

Iar legătura dintre festival, muzică și vin este Valentin Oancea, toboșarul trupei Domino. El este cel care se ocupă de promovarea vinului Wunderbar. ”Noi îl consumam la petreceri, îl luăm cu noi când mergem la spectacole în țară. Este un vin foarte bun, și pentru că nouă ne place să consumăm lucruri de calitate, m-am gândit să împărtășim și cu alții un produs bun”, spune Valentin.vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la domino

Muzică și vin. Ambele de calitate
Așa Wunderbar a ajuns băutura-emblemă a festivalurilor. ”Îl ducem doar la festivaluri, pentru că, nefiind o cramă mare, nu putem concura cu marii producători. Dar este un vin de calitate, fără zahăr, cu adaosuri minime, pentru a se conserva, este natural”, garantează Valentin calitatea vinului Wunderbar.vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la domino

Wunderbar de la Gârbova
Via ale cărei struguri dau vinul festivalurilor se află la Gârbova. ”Cei de la podgorie sunt interesați să dea un vin de calitate. Avem pinot gri și fetească regală, niște soiuri care sunt potrivite oricând și oriunde. Se pot consuma la chefuri, la petreceri, alături de o mâncare bună”, spune Valentin.vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la dominoWunderbar înseamnă ”minunat” în germană, și este cea mai bună descriere pentru vinul ce vine de la Gârbova.vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la domino ”Numele l-am ales la un pahar de vin, evident. Ni s-a părut potrivit, descrie cel mai bine vinul nostru. Iar gustul este însutit mai bun dacă se consumă într-o atmosferă faină, alături de prieteni, ascultând o muzică bună”, spune toboșarul de la Domino.

vinul celor mai tari festivaluri din sibiu. wunderbar este afacerea de suflet a toboșarului de la domino
De curând Wunderbar a scos și o ediție limitată cu numele trupei Domino

Așa că dacă vreți să vă simțiți minunat ,alegeți Wunderbar. Și nu trebuie să aștepțai neapărat un festival, pentru că se poate comanda și pe pagina de Facebook a cramei. NOROC!

Ultima oră

Comentariul meu