video - autorii unei tâlhării prinși în timp record de poliție la sibiu

Cinci tineri au fost prinși de polițiști și jandarmi la 30 de minute după ce au furat telefonul unui minor. De mare ajutor la prinderea tâlharilor au fost și martorii care au anunțat incidentul în timp ce îi urmăreau pe hoți.

În data de 23 noiembrie, în jurul orei 12,30, la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu s-au primit trei apeluri de urgență prin care se anunța faptul că persoane necunoscute au smuls telefonul mobil aparținând unui minor cu vârsta de 10 ani, în zona străzii Odobescu din municipiul Sibiu.

video - autorii unei tâlhării prinși în timp record de poliție la sibiu

Alertate, echipajele de polițiști și jandarmi au pornit în căutarea și identificarea presupușilor autori, iar în aproximativ 30 de minute de la sesizarea faptelor, un echipaj mixt de polițiști și jandarmi a reușit identificarea a trei persoane de sex masculin despre care martorii au afirmat că ar putea fi autorii faptelor.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat alți doi tineri bănuiți că au fost implicați în săvârșirea faptei.

De asemenea, telefonul mobil al victimei a fost găsit asupra unuia dintre tinerii depistați și recuperat.

YouTube video

În cauză, este vorba despre cinci tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, domiciliați în localitățile Sibiu, Ocna Sibiului, Rășinari și Brateiu.

Pretextul sub care au abordat minorul a fost acela de a afla cât este ceasul, în momentul în care victima a scos telefonul mobil din buzunar, unul dintre cei amintiți smulgându-l din mâna copilului și fugind.

De asemenea, un aport deosebit și-au adus și martorii la eveniment, care au apelat de urgență numărul unic 112 sesizând fapta în timp ce îi urmăreau pe făptași.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu s-au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie aplicate măsurile legale care se impun.

Ultima oră

Comentariul meu