Arșinel: ’’Stela Popescu a murit de ieri. A fost un om extraordinar!’’

Partenerul de scenă al Stelei Popescu spune că în opinia sa Stela Popescu a murit încă de miercuri. Alexandru Arșinel spune că a sunat-o cu o zi înainte și aceasta nu i-a răspuns la telefon. Stela Popescu va fi înmormântată duminică la cimitirul din Cernica.

Actriţa Stela Popescu va fi înmormântată duminică la cimitirul din Cernica, iar vineri trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, anunță News. Trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi depus vineri, în jurul orei prânzului, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi dus la Capela Cernica, potrivit reprezentanţilor instituţiei teatrale.
Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica, alături de soţul actriţei, Puiu Maximilian, a spus actorul Alexandru Arşinel, care a fost la locuinţa actriţei.

CITEȘTE ȘI: A murit Stela Popescu. A fost găsită moartă acasă
Partenerul de scenă a Stelei Popescu a spus că el crede că actriţa a murit miercuri.
”Azi dimineaţă am sunat-o să-i spun că avem o propunere de spectacol la Chişinău şi n-a răspuns. Ea nu a mai răspuns de ieri, ea a murit de ieri, Ea de ieri a murit”, le-a declarat Alexandru Arşinel jurnaliştilor aflaţi la locuinţa actriţei.
El a precizat că la sfârşitul acestei săptămâni era programat Festivalul ”Aurelian Andreescu”, care a fost suspendat, iar week-end-ul următor Stela Popescu avea spectacol programat la Valencia, având, de asemenea, programate o serie de spectacole în România cu piesele ”Aplauze, aplauze”, care ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului Stela-Arşinel.

https://youtu.be/AemEMfnL7FA

”Era ultimul spectacol cu «Aplauze, aplauze». Acum îmi dau seama cum l-a programat că urma să primim nişte trofee de la primăria generală şi după aia, spectacolul, a doua zi, «Stela», spectacol pe care l-a montat pentru aniversarea a 80 de ani ai ei”, a spus Alexandru Arşinel. „A fost un om extraordinar. Atât trebuie să ştiţi”, a adăugat actorul.

Ultima oră

Comentariul meu