juniorii de la interstar sibiu au bătut tottenham la un turneu internațional

Grupa de juniori născuți în anul 2006 de la Interstar Sibiu, pregătită de Daniel Murașan și Mircea Soare, s-a reîntors din turneul efectuat în Cehia și Germania, acolo unde au dat piept cu forțe ale fotbalului continental, academii de fotbal puternice și extraordinar de bine organizate.

Prestația jucătorilor sibieni a fost deseori apreciata de către cei prezenți.
Juniorii nascuti in anul 2006 au disputat șapte partide în trei zile , inregistrand următoarele rezultate:
Slavia Praga-Interstar 9-3
FK Usti -Interstar 0-9
Hertha Berlin-Interstar 2-0
Tottenham – Interstar 0-1
Hertha 03 -Interstar 0-0
Hannover-Interstar 6-2
Hamburg SV-Interstar 2-2
Managerului Deutsch-Tschechische Fußballschule , nimeni altul decat Robert Kilin, fostul jucător al Interului din vremea sa de glorie, este omul care a făcut posibilă prezenta echipei Interstar la un asemenea eveniment sportiv, o prezenta unica in istoria fotbalului sibian la acest nivel de vârstă .
„A fost o bucurie pentru mine să invit grupa de 2006 a clubului Interstar Sibiu la un turneu atât de puternic cu academii din Bundesliga (Hertha Berlin; Hannover; Hamburg) si Premier League (Tottenham). Echipa s-a ridicat în foarte multe momente la nivelul acestora, reprezentând cu succes fotbalul sibian. Apreciez in mod deosebit filozofia clubului Interstar , scopul primordial fiind formarea si dezvoltarea jucătorilor si nu a rezultatului imediat, acest lucru fiind posibil numai jucând împotriva unor adversari mai puternici. In speranta unei colaborări pe termen lung urez mult succes pe viitor clubului Interstar Sibiu” spune Robert Kilin.
„Am avut o comportare onorabila si ne mandrim cu faptul ca facem parte din familia INTERSTAR. Proiectul merge mai departe. Suntem bucurosi ca am reusit sa participam cu succes la un turneu de asemenea calibru’’, spune Dorin Zotinca, coordonator tehnic Interstar Sibiu
„Drumul lung, tracul și numarul mare de meciuri jucate in trei zile, au reprezentat un minus pentru noi,însă si așa ,cred eu că ne-am descurcat bine.Nu pot sa nu ii felicit pe copii.Ne mandrim ca am avut o astfel de șansă, de a juca cu astfel de echipe si nu am dezamagit. Multumesc sponsorilor, părinților copiilor, colegilor, organizatorilor pentru modul in care ne-au primit ,precum și lui Robert Kilin cel care a fost alaturi de noi tot timpul’’, afirmă Daniel Murașan antrenor grupa 2006.
Lotul Interstarului i-a cuprins pe: Chirilă și Berta -portari; Stroia, Dutu S., Stanese, Draghescu, Gliga, Cosma, Vlad V, Gandila, Soare, Birbic, Mihăilă, Vestemean, Carpinisan – jucatori de câmp. Antrenori:Daniel Murașan și Mircea Doare.

Ultima oră

Comentariul meu