video foto - liberalii au protestat în fața prefecturii sibiu. s-a scandat împotriva psd-ului

Aproximativ 300 de membrii ai Partidului Național Liberal – Sibiu și lideri ai organizației, au participat luni la un marș de protest care a avut ca finalitate sediul Prefecturii de pe Șaguna.

Aproximativ 300 de persoane s-au strâns în fata sediului central al PNL din zona centrală şi au pornit în marş până la Prefectură, instituţie aflată la mai puţin de un kilometru distanță. video foto - liberalii au protestat în fața prefecturii sibiu. s-a scandat împotriva psd-uluiLa Prefectură a fost citit textul moţiunii, iar liberalii au scandat lozinci antiguvernamentale. video foto - liberalii au protestat în fața prefecturii sibiu. s-a scandat împotriva psd-uluiPe drum s-a trecut și prin fața sediului PSD – Organizația Municipală, acolo unde s-a huiduit și s-a strigat ’’PSD! Ciuma Roșie!’’. video foto - liberalii au protestat în fața prefecturii sibiu. s-a scandat împotriva psd-uluiConform News, după aproximativ o jumătate de oră, ei au pornit din nou în marş către sediul partidului. La protest au participat membri ai PNL, dar şi câţiva dintre liderii locali ai formaţiunii.

VIDEO&FOTO: PNL Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stati ma acasa!!!! nu va mai plimbati in grup prin Sibiu. Nici notiunea de „protest” nu mai stiu romanii, ce inseamna. Doar sa va plimbati si sa strigati „lozinci” nu rezolvati nimic, politicieni stau bine mersi. Nu am invatat nimic in ’89.
    Succes!