au făcut accident și au fugit. la spital au minițit spunând că au căzut dintr-o căruță
Foto Arhiva

Sâmbătă seara , în jurul orei 19,30, în localitatea Nou, un localnic în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe strada Principală și, pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.
În urma evenimentului, conducătorul auto împreună cu cei doi pasageri care îl însoțeau au abandonat autoturismul și au fugit.

Ulterior, conducătorul auto s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, iar unul dintre pasageri, minor în vârstă de 17 ani, localnic, proprietar al autoturismului, s-a prezentat la Spitalul de Pediatrie Sibiu, ambii declarând medicilor că au căzut dintr-o căruță.

În același timp, al doilea pasager, în vârstă de 19 ani, domiciliat tot în satul Nou, a solicitat la domiciliu ambulanța declarând că a fost victima unui accident rutier produs cu un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, aspect cunoscut de către proprietarul autoturismului, mașina fiind neînmatriculată.

Astfel, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar pe numele proprietarului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru încredințarea unui autovehicul spre a fi condus unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis, respectiv punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Persoanele aau fost victime ale unui accident rutier pot beneficia despagubiri prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Despagubirile, si in acest caz, se acorda fara implicarea directa a persoaneor accidentate si fara a achita, in prealabil, vreo taxa. Informatii la tel.072437114 sau 0269252724