foto - accident mortal pe dn1 - hula bradului. coliziune între un logan și un tir

Trafic rutier a fost blocat total pe DN 1 aproape două ore la kilometrul 293 între Sibiu și Brașov în zona Fantânița Haiducului din cauza unui accident rutier.

Este vorba de o coliziune frontală între un TIR și un autoturism mic. Din primele cercetări, o femeie care conducea autoturismul spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu tirul care circula regulamentar din sens opus. foto - accident mortal pe dn1 - hula bradului. coliziune între un logan și un tirDin impact, turismul a ieșit în afara părții carosabile. Femeia este singura victimă, iar din păcate medicii SMURD ajunși la fața locului nu i-au mai putut salva viața. foto - accident mortal pe dn1 - hula bradului. coliziune între un logan și un tir”Persoana încarcerata se afla în stop cardio respirator la sosirea echipajelor. Aceasta a fost descarcerata și s-au efectuat manevre de resuscitare”, spun cei de la ISU Sibiu. Femeia decedată are aproximativ 44 de ani.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Domnilor culegeti informatii si date incorecte ,la locul accidentului nu a fost medic Smurd ,la locul accidentului a fost o ambulanta tip B2 (asistent +ambulantier )de la SAJ care a ajuns in 6 minute si a extras victima din autoturism si au inceput manevrele de resuscitare in ambulanta SAJ din pacate fara rezultat , dupa 20 minute au venit SMURDA Avrig care nu au medic care au pompieri Salvatori. Nu sa efectuat descarcerare
    de catre Smurd , victima a fost extrasa de catre echipajul de la ambulanta si cu ajutorul oamenilor de la fata locului .Nu mai dezinformati populatia si nu mai puneti corana de laurii la persoanele si institutiile care nici macar nu au fos la locul solicitari .Dumnezeu sa o odihnesca .