doliu în fotbalul sibian - a murit viorel jurcă
Foto: sbsport.ro

Sportul sibian primește o veste tristă în acest weekend. Fostul jucător al lui Inter Sibiu, a decedat sâmbătă la vârsta de 60 de ani în urma unui infarct.

Viorel Jurcă, fost jucător la Steaua, FC Argeș și Inter Sibiu, a murit sâmbătă la vârsta de 60 de ani. ’’Unul dintre cei mai emblematici fotbaliști care au jucat pe Municipalul sibian, devenind apoi un tehnician devotat fotbalului din Sibiu si totodata un apropiat al staffului si clubului nostru,a trecut la ceruri. Viorel Jurca, cunoscut de toată lumea fotbalului sibian ca „nea Vio”,a plecat ieri dintre noi,mult prea repede, pentru a antrena in „ceruri”. Nu putem decât sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa il ierte si sa il aibă in paza . ASFC Interstar transmite pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei si tuturor apropiaților celui care a fost Viorel Jurca’’, spun cei de la Interstar Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.
Viorel Jurcă s-a născut la 14 februarie 1957 la Sângătin și a fost unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști din Sibiu. A jucat la Steaua în sezonul 1980/1981, FC Argeș Pitești, între 1981 și 1988 și FC Inter Sibiu, între 1988 – 1992, conform sbsport.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii