foto - panică în centrul sibiului. un bărbat a căzut secerat din picioare în piața mare

Vizitatorii Târgului de Crăciun au văzut sâmbătă în jurul orei 14.00 imagini aproape dramatice. Un bărbat a căzut secerat din picioare, iar cei din jurul său au rămas stupefiați.

Un bărbat de 42 de ani din Mediaș a căzut pur și simplu din picioare în timp ce se plimba prin Târgul de Crăciun din Piața Mare. Cei care se aflau în apropiere au sărit să îi acorde primul ajutor. Martorii povestesc că preț de mai bine cinci minute bărbatul a fost în stare de inconștiență.foto - panică în centrul sibiului. un bărbat a căzut secerat din picioare în piața mare La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la SAJ Sibiu. După ce s-au acordat îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu. foto - panică în centrul sibiului. un bărbat a căzut secerat din picioare în piața mare’’A căzut în fața ochilor mei. Eram exact în mijlocul centrului. Imediat a venit salvarea..’’, ne-a povestit un martor ocular.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. referitor la targul de Craciun,si de omul din Medias cazut in Piata Mare,ce va surprinde? chiar nu avea altceva mai bun de facut? isi merita soarta,da-le prostilor spectacol si circ si nu vaor pretinde altceva,pentru asa ceva avem si timp sim bani,dar pentru ceva util si folositor NU,sa vina prostii din afara sa investeasca aici si sa ne creeze locuri de munca,daca mai vrem sa si muncim.

    1. baa Jorj,vine craciunu,sper ca mata si tactu sa moara in accident de masina pe 24 noaptea 😀