update foto - etaj prăbușit la un bloc în construcție în șelimbăr pe strada brana. primăria a deschis o anchetă

Incidentul cu pricina s-a petrecut vineri după amiază pe strada Pictor Brana din comuna Șelimbăr. Inspecția în Construcții a deschis o anchetă în acest caz.

UPDATE 2 – Controale în toată comuna
Primăria Șelimbăr a demarat o anchetă în cazul imobilului la care s-a prăbușit placa de beton a unui etaj întreg pe strada Brana. Autoritățile locale au tras primele concluzii. Astfel s-a constatat că placa de peste parter nu a fost cofrată corespunzător. Vezi AICI mai multe DETALII.

UPDATE 1 – Primăria a deschis o anchetă
Primăria Șelimbăr a demarat o anchetă în cazul imobilului la care s-a prăbușit placa de beton a unui etaj întreg pe strada Brana. Autoritățile locale au tras primele concluzii. Astfel s-a constatat că placa de peste parter nu a fost cofrată corespunzător. Vezi AICI mai multe detalii.

update foto - etaj prăbușit la un bloc în construcție în șelimbăr pe strada brana. primăria a deschis o anchetăȘTIREA INIȚIALĂ
Placa unui etaj de la un bloc aflat în construcție pe strada Pictor Brana a căzut pur și simplu în după amiaza zilei de vineri. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar autorizația de construcție este în regulă. update foto - etaj prăbușit la un bloc în construcție în șelimbăr pe strada brana. primăria a deschis o anchetăVEZI ȘI: Primăria Șelimbăr demarează controale după prăbușirea etajului unui bloc pe Brana

Totuși există posibilitatea ca structura de rezistență a imobilului aflat în construcție să fie afectată. update foto - etaj prăbușit la un bloc în construcție în șelimbăr pe strada brana. primăria a deschis o anchetăSâmbătă dimineață s-au deplasat la fața locului și cei de la inspecția în construcții Sibiu și s-a deschis o anchetă în acest caz.’’S-a auzit o bubuitură destul de puternică. Am crezut că a explodat ceva. Bine că nu a fost nimeni rănit, dar nu este în regulă să se dărâme pur și simplu acea placă…’’, ne-a povestit unul dintre locatarii din zona învecinată. update foto - etaj prăbușit la un bloc în construcție în șelimbăr pe strada brana. primăria a deschis o anchetăSe pare că la fața locului au început să apară și o parte dintre cei care și-au achiziționat apartamente în viitorul imobil.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Da oare ce e in gandul la locatarii din blocurile din spatele acestuia prabusit? Sunt vreo 4-5 facut de acelasi constructor…

    Chiar ar trebui inasprite sanctiunile…sa nu mai faca nimeni treanba de mantuiala!! Fmm de constructori cu treaba lor de mantuiala…si eu sunt patit bag ceva!

  2. Vai de oamenii care au platit pt acele apartamente. Din pacate nu sunt singurii beneficiari care isi iau „muje” de la constructorii mioritici ai acestei tari, din pacate majoritatea firmelor de constructii lucreaza „dupa ureche”. Mare parte dintre „meseriasii” care se autointituleaza constructori au fost croitori, taximetristi, liftieri …etc, orice altceva decat constructori.

  3. Pe lîngă ceea ce s a intimplat,nu ar fi rau ca politia locala sa verifice si incalcarea legii 61, privind tulburarea ordinii si linistii publice; desi legea spune clar ca intre 22h-8h dimineață,ca si 13-14h dupa masa,este interzisa deranjarea ordinii si linistii, constant,acesti dorei fac galagie incepind cu 6. 30h dimineata, o tin asa toata ziua, inclusiv sambata(chiar si azi unul a taiat la greu otel betonul!!!) si autoritatile nimic!!!in conditiile in care in articolul de mai sus s a spus ca nu mai au voie sa faca nimic deocamdata,ei azi cintau la flex!!!!
    NO Comment!!!

  4. Etajul unui imobil? Acolo se turna o placa de beton peste parter. Care etaj? Care imobil? Scrieti asemenea titluri ca sa atrageti cititori? Sunteti Cancan?

    1. Inginer? Orice firma de constructii are , prin lege, inginer. Problema e nerespectarea proiectului de armare si clasa betonului. Siba vinde mai scump cu cativa lei
      dar respecta reteta. Vibrarea pare o joaca, dar nu e.

  5. Dacă era un pic mai temeinic turnată placa s- ar fi prăbuşit peste 2- 3 ani !Câţi constructori au fost ceva nai oneşti decât norocosul ăsta ?