Judecătoria Avrig a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile pentru presupusul autor al tâlhariei calificate din 13 noiembrie de la casa de schimb valutar și amanet. Avrigeanul în vârstă de 25 de ani este de etnie romă și a fost reținut de polițiști în urma unei acțiuni de amploare avută loc vineri.

În data de 17 noiembrie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și cei din cadrul Poliției Orașului Avrig au reușit identificarea și prinderea unui bărbat bănuit că, în data de 13 noiembrie a.c., prin acte de violență, a sustras bunuri și bani dintr-o casă de schimb valutar și de amanet de pe raza orașului Avrig. Bărbatul a fost reținut.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Jaful din casa de schimb valutar – Atacatorul s-a mișcat extrem de rapid
În urma activităților de cercetare penală și expertizelor criminalistice efectuate de către polițiștii sibieni, în data de 17 noiembrie a.c., a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul Avrig, bănuit că, în data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12,00, ar fi pătruns în sediul unei case de schimb valutar și de amanet din localitate de unde, prin acte de violență, a sustras mai multe bunuri și bani.
Prejudiciul creat, de aproximativ 6.600 de lei, încă nu a fost recuperat.

Ultima oră

Comentariul meu