trafic de coșmar în oraș. evitați zona shopping city și centrul istoric al sibiului
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Black Friday și deschiderea Târgului de Crăciun au și efecte nedorite. Traficul în zona Shopping City și în centru este infernal, vineri seară.

Cine are de gând să se pornească de acasă pentru a ajunge la deschiderea Târgului de Crăciun, să ia în calcul că parcările din zona centrală sunt super agglomerate. În Piața Mică poliția Locală nu mai permite accesul încă de vineri de la ora 17.00 și asta pentru că parcarea este plină. De asemenea pe Mitropoliei, la cazarma 90 și pe străzile adiacente pieței Mari, nu se mai găsesc locuri de parcare. Ca și alternative folosiți parcările din zona Gării sau din zona Pieței Cibin ori mergeți pe jos înspre centrul istoric.
În zona Shopping City s-au format coloane la intrarea în Sibiu, care ajung să se întindă până spre zona Extaz pe DN1. În consecință folosiți rutele ocolitoare pe A1 și intrați în oraș prin Vasile Aaron sau Terezian.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo Primaria Orasului ! nu mai dati vina ca au intrat masini vechi in tara…nimic nu ati facut !!!!! mai asfaltati 1/2 strazi ..si atit..sinteti 1000 de angajati ! chemati specialisti in org. traficului.construiti sosele,rusine !!!!!