scandal în sibiu - tânăr bătut pe stradă și taximetrist agresat de doi bețivi
FOTO Arhiva

Doi tineri din Sibiu au dat dovadă de mare ”curaj” duminică noaptea. Au băut bine, au bătut un alt sibian doar pentru că le-a ieșit în cale, au ajuns la poliție, iar după ce au plecat, unul dintre ei a bătut și un taximetrist și i-a distrus mașina. Ambii sunt liberi, puși de judecători sub control judiciar.

În noaptea de 12 noiembrie, în jurul orei 01,30, în timp ce se aflau pe strada Vasile Cârlova, Valentin Cătălin Luscă de 25 de ani și Alexandru Ionuț Marcu de 23 de ani, se îndreptau către casă. Asta după ce au consumat destul de mult alcool într-un bar din apropiere. În drumul lor s-au întâlnit cu un sibian pe care l-au bătut măr fără niciun motiv aparent. La fața locului a venit un echipaj de la ordine publică ce i-a dus pe cei doi tineri la poliție. Aici au fost identificați și sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După ce au plecat de la sediul poliției, cei doi s-au despărțit. Aventura lui Cătălin Luscă a continuat însă. Pe Calea Cisnădiei a agresat un taximetrist pentru că a refuzat să îl transporte cu mașina. Și cum nu era de ajuns, i-a distrus și mașina.

În urma plângerilor depuse de către cele două victime, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au declanșat investigații care au concluzionat că cei doi bărbați ar fi săvârșit infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv distrugere.

În data de 16 noiembrie, cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, au fost prezentați apoi Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a decis aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultima oră

Comentariul meu