începe un super weekend la sibiu. se deschide și târgul de crăciun
Foto Arhivă

Începe week-end-ul, primul cu atmosferă de sărbători. Se deschide Târgul de Crăciun din Piața Mare, sunt programate spectacole, sunt invitații la ateliere…de toate pentru toți.

Cotton Pub s-a închis pentru renovare, dar nu-i bai. Pentru că, dacă sunteți obișnuiți să mergeți pe strada Rațiu nr. 9 veți găsi totuși ceva de făcut. De exemplu, puteți lua masa la unul din cele mai bune restaurante din Sibiu- Trattoria Ciao Italia. Recent renovat și el, restaurantul are de oferit un meniu bun de tot, dar și o atmosferă unică. Despre noul look al restaurantului, aici.

Deschiderea Târgului de Crăciun este probabil, cel mai așteptat eveniment din tot anul. Nu se mai lasă așteptat, pentru că, vineri se vor aprinde luminițele în tot orașul. La ora 19, în Piața Mare, va avea loc un concert cu Radu Nechifor și Ozana Barabancea, despre care aflați de aici. Despre surprizele din acest an de la Târgul de Crăciun, citiți aici.

În Piața Mică, în cele trei zile ale finalului de săptămână, iubitorii de dulciuri se vor simți ca în Rai. Și asta pentru că aici se vor reuni cei mai buni patiseri și cofetari care vor aduce evident, cele mai bune dulciuri și deserturi.

Vernisajul expozitiei Generația Marii Uniri – Alexandru și Ioan Lapedatu va avea loc vineri, de la ora 12 la Sala de Expoziții Temporare de la Muzeul Brukenthal. Expoziția prezintă destinele a doi membri marcanți ai vieții politice și istorice, culturale și financiare din țara noastră, frații Alexandru Lapedatu (1876-1950) și Ioan Lapedatu (1876-1951) reflectate în lumina documentelor, a fotografiei, a mărturiilor și a cărților.

Magia baloanelor de săpun, un spectacol recomandat copiilor peste trei ani, va avea loc vineri, la Teatrul Gong, de la ora 17. Spectacolul durează o oră, iar un bilet costă 35 de lei.

Vineri, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca, se va juca piesa RUG, după romanul lui György Dragomán. Spectacolul durează o oră și 40 de minute, iar biletul costă 20 și 15 lei.

Atelierul de …Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12. Coordonatorul atelierului, care durează o oră și 30 de minute, este Aurelia Călinesu.

Spectacolul „Scufița Roșie” după Jöel Pommerat îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, de la ora 18, la Teatrul Gong și duminică de la ora 11.

Un spectacol inedit de dans va avea loc la Sala Thalia sâmbătă, de la ora 19. Nu trebuie ratat, pentru că dansatorii vor pune în scenă momente importante din acest anotimp.

Ziua Europeană a Spectatorului se sărbătorește și la Sibiu, sâmbătă, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Evenimentul constă în întâlniri organizate la nivel local, între spectatori și responsabilii care selectează spectacole, pentru a discuta despre teatru și dans, și pentru a își împărtăși experiențele din sălile de spectacol. Dacă doriți să vă alăturați discuției, completați formularul aici: http://www.bespectactive.eu/european-spectators-day-2017/ sau trimiteti un e-mail pe adresa press@bespectactive.eu

Încurcă-i drace! după Ray Cooney, se joacă sâmbătă seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Este un spectacol ce durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 15 lei.

Shopping City Sibiu aniversează 11 ani, iar sâmbătă Andra va concerta aici de la ora 20.

Sala Thalia găzduiește duminică de la ora 19 un spectacol de dans contemporan. Este un eveniment perfect pentru o seară de week-end.

Îmi place cum miroși! după Neil Simon este piesa de duminică seara de la Teatrul Radu Stanca. Va începe la ora 19 și va dura o oră și 30 de minute. Biletul costă 20 și 15 lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu