două derby-uri în serie a și unul în la liga - idei de pariuri online

Serie A este in prim-plan in acest week-end in fotbalul european, caci programeaza doua derbyuri ce se asteapta foarte spectaculoase. „Capitala Italiei va fierbe in acest week-end. Roma si Lazio se intalnesc intr-un moment de varf pentru ambele formatii. Sunt vecine in clasament, locurile 5 si 4, fiind despartite de un singur punct. Lazio are o serie excelenta de 6 victorii consecutive, in timp ce Roma a legat 4 succese la rand”, este de parere Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri sportive online Unibet.

Spectacol fara goluri nu prea este posibil, asadar se poate paria pe faptul ca se marcheaza de cel putin 3 ori – cota 1,62. Ambele echipe vin dupa partide cu multe goluri, mai ales Lazio: in 6 din ultimele 7 jocuri ale sale s-au marcat minimum cate 3 goluri. Totusi, rezultatul final ar putea fi egal (cota 3,50), acesta fiind scorul cel mai des intalnit in derbyul din Capitala Italiei.

Tot in Serie A, liderul din clasament joaca in compania unei echipe aflate in deriva, insa cu brand puternic in fotbalul italian, cu multi fani si mari ambitii. Napoli ar trebui sa faca totul posibil pentru a invinge pe teren propriu pe AC Milan, in caz contrar Juventus ar putea ataca varful clasamentului. In prezent, trupa lui Maurizio Sarri este in usoara scadere de forma, avand 2 jocuri in toate competitiile fara victorie.

Tinand cont de valoarea celor doua echipe demonstrata in acest sezon, Napoli este marea favorita la castigarea meciului. Adversara sa a pierdut pana acum derby-urile cu Lazio, Roma, Inter si Juventus.

Asadar, se poate risca eventual cu un pariu nu doar pe victoria gazdelor, ci pe meci castigat la cel putin doua goluri avans – cota 2,16. De ce aceasta diferenta? Napoli a castigat la minim 2 goluri diferenta 3 din ultimele 4 derby-uri jucate acasa cu AC Milan. Din nou, se poate paria si pe spectacol, de aceasta data pe goluri in ambele porti – cota 1,62 – asa cum s-a intamplat in 7 din ultimele 8 deplasari ale Milanului la Napoli.

Si in Spania avem derby si tot in Capitala, la fel ca la Roma. In La Liga se intalnesc Atletico Madrid si R. Madrid. Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte in clasament, cate 23 fiecare, pe locul 4, respectiv 3, fiind despartite doar de golaveraj. Cei care „vaneaza” o cota mare, dar bazata pe statistici, ar putea selecta scorul exact, 1-1, cota 6,40. Acesta a fost rezultatul in ultimele 3 jocuri acasa disputate de Atletico, in toate competitiile. De asemenea, se poate paria si pe gol marcat de Cristiano Ronaldo, cota 2,33.

Ultima oră

Comentariul meu