aniversare cu super reduceri, premii, ateliere pentru copii și concert andra la shopping city sibiu

Sâmbătă, 18 noiembrie, Shopping City Sibiu aniversează 11 ani și își așteaptă vizitatorii cu un eveniment de proporții și numeroase surprize: un concert susținut de Andra, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, reduceri de până la 80% și vouchere de cumpărături. De asemenea, pentru cei mici, centrul comercial a pregătit o serie de activități distractive și ateliere de creație.

În ziua aniversării, primii 500 de clienți care achiziționează produse în valoare de minimum 100 lei din magazinele centrului comercial vor primi automat vouchere de cumpărături în valoare de 20 lei. Voucherele vor putea fi folosite în magazinele Escudo, Optyu, Feeling, KitchenShop, Salad Box, Accessorize, Nobila Casa, Credit Amanet, Carpeta, Florăria Tera, Amely, Coccodrillo și Mont Blanc. Mai mult, cu ocazia evenimentului aniversar „De 11 ani împreună cu Shopping City Sibiu”, magazinele din centrul comercial au pregătit vizitatorilor reduceri de până la 80%.
Cei mici vor sărbători și ei ziua Shopping City Sibiu la atelierele de creație și teatru, alături de mascotele evenimentului: Iepurașul Pony, Ursulețul Bubu, Pisicuța Bijou, Cațelușul Oscar, Mickey și Minnie. Programul dedicat copiilor se va desfășura în intervalul orar 16:00 – 20:00, în zona restaurantelor, participarea fiind gratuită:
 16:00-18:00 – Atelier de creație (hand-made)
 18:00-19:00 Campionat de joacă
 16:00-20:00 – Face painting și atelier de baloane modelate
 19:00-20:00 Teatru
Ziua aniversară Shopping City Sibiu se va încheia spectaculos cu un concert susținut de Andra, începând cu ora 20:00, în parcarea centrului comercial, zona KFC. Participarea la evenimente este gratuită.aniversare cu super reduceri, premii, ateliere pentru copii și concert andra la shopping city sibiuDespre Shopping City Sibiu
Cu o suprafaţă totală de închiriat de 79.100 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.
Shopping City Sibiu se află într-un proces de modernizare și extindere, în urma căruia centrul va deveni cea mai mare destinație de shopping și divertisment din țară. Extinderea constă în construirea unui nou nivel ce va adăuga peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.
În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi. În plus, zona de food oferă o varietate gastronomică apreciabilă, într-un spaţiu potrivit pentru a petrece timpul liber împreună cu familia sau prietenii.
Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu