Începe Târgul de Crăciun de la Sibiu. Ediția a 11-a se anunță una fabuloasă - Live video vineri din Piața Mare!

A 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va debuta oficial vineri 17 noiembrie de la ora 19.00. Ora de Sibiu va transmite în direct evenimentul de deschidere. Site-ul nostru începe seria trasmisiilor live, de la 15.30, când vom sta de vorbă cu organizatorul Andrei Drăgan, iar mai apoi de la 18.55 vom transmite imagini live din Piața Mare.

Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 17 noiembrie ora 19.00. Această ediție reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

Suntem live din Piața Mare
Ora de Sibiu realizează o serie de transmisiuni live video din Piața Mare. Mai întâi vineri de la 15.30 vă invităm să urmăriți un interviu în direct cu Andrei Drăgan, organizatorul acestui minunat eveniment. Vom fi live din Piața Mare și veți putea afla ultimele detalii despre cel mai frumos Târg de Crăciun din România. Apoi seara, de la ora 18.55, transmitem în direct deschiderea ediției din acest an. Vom fi live pe oradesibiu.ro, pe pagina noastră de Facebook și pe Youtube, acolo unde transmisia se va face cu o cameră 360.
CITEȘTE ȘI: Începe magia Târgului de Crăciun din Sibiu – Ediție cu multe surprize, proiecții și sute de expozanți
De la primul la cel mai cunoscut târg de Crăciun din România
Prima ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu a avut loc în 2007, când Sibiul era Capitala Culturală Europeană și a reprezentat un proiect pilot, întrucât tradiția acestui tip de eveniment nu exista în țară. Prima ediție a fost pusă pe picioare de către dr. h. c. Barbara Schöfnagel, Atașat Social al Ambasadei Austriei la București, împreună cu Primăria Municipiului Sibiu. A început cu 38 căsuțe montate în Piața Mică și a ajuns la peste 80 căsuțe 10 ani mai târziu, amenajate în Piața Mare.Începe Târgul de Crăciun de la Sibiu. Ediția a 11-a se anunță una fabuloasă - Live video vineri din Piața Mare!Încă de la primele ediții, evenimentul și-a făcut un renume bun și a devenit singurul târg de Crăciun din România cunoscut în străinătate și care atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare an.
Fiecare ediție a adus noutăți și atracții de succes, cum ar fi Atelierul lui Moș Crăciun, vizitat în fiecare an de peste 3000 copii care fac rezervări cu o lună înainte de inaugurare; Parcul lui Moș Crăciun, un parc de distracții pentru copii în centrul căruia stă un carusel construit special pentru acest eveniment; proiectul de city-break pentru evenimente, care a reprezentat o noutate în domeniu și se bucură de un succes deosebit, astfel încât aproape orice hotel și pensiune din zonă oferă un pachet atractiv special pentru a vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.Începe Târgul de Crăciun de la Sibiu. Ediția a 11-a se anunță una fabuloasă - Live video vineri din Piața Mare!Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism. Programul Cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu, Colours of Christmas, este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu