video - foto hoți în acțiune la dedeman. au furat trei televizoare, iar acum îi caută poliția

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, în data de 10.08.2017, persoane necunoscute au sustras trei televizoare și un suport TV dintr-o societate comercială de pe raza localității Șelimbăr.
Inițial, în jurul orei 19,00, în incinta societății comerciale au pătruns trei persoane de sex masculin însoțite de o minoră în vârstă de 3 – 4 ani, și au sustras două televizoare și un suport TV.
Peste aproximativ o oră, respectiv în jurul orei 20,00, una dintre persoanele observate anterior, însoțită de un adolescent și aceeași minoră, a revenit în magazin de unde a sustras un alt televizor.
Prejudiciul creat este de aproximativ 3.100 de lei.

YouTube video

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins în imagini persoanele în cauză.
Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cel cu fetita se numeste Armean Petre si sta in Gusterita. Sa nu zica politia ca nu-l cunoaste pentru ca asta este meseia lui: furt din magazine. Ma mir ca nu este si nevasta-sa cu el, probabil din cauza ca are prea multe dosare penale pentru furt si acum i-a fost frica. Deasemeni ceilalti sunt tot tigani din Gusterita. Nu stiu de ce politia nu il aresteaza pe “Pterisor”. E a nu stiu cata infractiune de care scapa, probabil le este frica. Ultima oara cand a fost arestat, a fost pentru ca a batut un politist.

  2. Doua detali:
    1. De ce nu se precizeaza etnia autorilor, evidenta din inregistrarile video. Tigani, asa cum este prevazut termenul in Dictionarul explicativ al limbii romane.
    2. Nu ar fi stricat niste lamuriri privind starea agentului de paza din prima inregistrare, ce a patit ? Nu trebuia sa fie vigilent ?? Parea ca are o problema de sanatate…
    Mi-ar fi placut un articol mai detaliat, nu asa scurt, ca un comunicat…