Nu mai e mult până la cea mai așteptată noapte din an. Cei prevăzători și-au făcut planuri pentru Revelion, iar start-ul la înscrieri a început deja. Iar ca să prindeți un loc în cele mai tari locații, trebuie să vă grăbiți. Ofertele sunt deja făcute, nu mai trebuie decât să dați un telefon.
Cotton revine de Revelion
Cotton Pub se află în plin proces de renovare, dar lucrările se vor termina până de Revelion. Așa că noua înfățișare a clubului este numai bună să vă însoțească în noul an. Dacă alegeți să vă petreceți aici Revelionul, să știți că veți avea parte numai de bunătățuri, de la muzică, la băutură, la mâncare.
Aceasta din urmă va fi servită în bufet suedez.
Veți avea ocazia să gustați dintr-un file de șalău parizian, din tartine cu somon, crema de branza dulce, capere si ansoa, rulou din piept de curcan cu spanac si branza ricota, muschiulet de porc prefiert si baituit in crusta de piper verde, la care se adaugă tot felul de brânzeturi, legume, dar și alte aperitive speciale și salate.
Băutura va fi și ea din plin, whisky, vodca, rom, gin, nectar…și nelipsita șampanie de la miezul nopții.
Și nici nu e scumpă o astfel de distracție. Totul costă 220 de lei de persoană, iar rezervări se fac la 0752268866. Dacă sunteți curioși, oferta completă o găsiți aici.
Trattoria Ciao Italia- Revelion de lux
Unul din cele mai bune restaurante din Sibiu vă așteaptă și el pentru petrecerea dintre ani. Și pentru că și în cursul anului e unul dintre cele mai bune, nici de Revelion nu coboară ștacheta. Oferta este generoasă- 280 de lei pentru o persoană, sumă care include un meniu de lux: gelatina de pui cu merisoare si jambon, terina de porc cu legume invelita in bacon, vol au vent cu ciuperci de padure, piept de rata afumat pe pat de portocala, rost beef pe pat de biscuite, acestea fiind doar o parte dintre aperitive.
La ora 23.30 se va lua la revedere de la anul 2017 cu un tort de casă, la miezul nopții se va închina un pahar de șampanie, iar la ora 1 noul an va fi întâmpinat cu file de somon in sos de unt, capere si rosii proaspete cu garnitura de orez cu sofran. După două ore festinul continuă cu pulpa de rata confiata cu legume asiatice. În tot acest timp barul este deschis și se va putea servi orice, de la whisky, la gin, al vodca, la băuturi răcoritoare, al cafea.
Evident, party-ul va fi animat de DJ Rareș, iar rezervări trebuie să faceți cât mai repede la 0754096 951. Oferta completă aici.
Revelion tradițional, la înălțime
Dacă vă doriți ca noaptea dintre ani să o petreceți în stațiunea de la cea mai mare altitudine din România- Păltiniș-, aveți foarte multe oferte dintre care să alegeți. Dar, cu siguranță, una dintre cele mai bune este cea de la Perla Păltinișului. Aici petrecerea începe din 30 decembrie și ține până în 2 ianuarie. În toate aceste zile meniul oferit este în mare parte tradițional. Se regăsesc platourile cu slăninuță, cârnați de casă, vinete, caș, telemea, brânză de burduf, pomana porcului cu mămăliguță. Prima seară va fi animată de cunoscutul Jean Oprișor.
Meniul din noaptea de Revelion va include pește la grătar, friptură de porc cu sos brun, friptură de vițel cu sos de prune uscate, cartofi pregătiți la cuptor și la tavă, salate, desert.
A doua zi, pentru ca fiecare să se poată odihni cât dorește, masa va fi servită pe mai tot parcursul zilei, brunch-ul și cina fiind legate. Veți avea de ales dintr-un bufet suedez ”dotat” cu ciorbă de perișoare și ciorbă de burtă, mix grill, bufet de salate, ciolan, cârnați…și multe alte bunătățuri. Ultima zi, până la plecarea de la ora 12, se va servi micul dejun. Tot acest pachet costă între 1300 și 1500 de lei de persoană, în funcție de camera aleasă pentru cazare și numărul de nopți. Oferta completă însă o găsiți aici.
Revelion și la Arena Platoș. Locuri de cazare aproape epuizate
O alternativă la aceste oferte este Revelionul pe Arena Platoș, unde, la fel ca în fiecare an, distracția este garantată.Însă, oricare dintre variante sunteți tentați să alegeți, faceți-o repede, pentru că locurile sunt limitate și se ocupă foarte repede. La fel ca și locurile de cazare din oraș, care în prezent sunt ocupate 90%, iar din experiență, hotelierii spun că în câteva zile se vor ocupa integral.