video foto jaful din casa de schimb valutar - atacatorul s-a mișcat extrem de rapid

Au apărut primele imagini video din timpul jafului de la casa de schimb valutar și amanet din Avrig. Se observă cum bărbatul intră rapid în încăpere și pune mâna pe câteva plicuri după care fuge în grabă.

Bărbatul care a realizat tâlhăria avea o mască pe față, una obișnuită care se folosește în special la petrecerile de Halloween. Acesta a intrat în viteză în casa de schimb valutar și s-a dus exact spre locul unde erau mai multe plicuri cu bani. A pus mâna pe ele cu toată opoziția angajatei care a avut o scurtă reacție, iar apoi a ieșit în viteză și era cât pe ce să doboare o altă femeie ce se afla la intrarea în clădire. video foto jaful din casa de schimb valutar - atacatorul s-a mișcat extrem de rapid

CITIȚI ȘI: Noi detalii despre JAFUL de la casa de schimb valutar – Atacatorul avea o mască pe față

’’Luni, in jurul orei 12,00, o persoana necunoscuta, de sex masculin, a patruns in sediul unei case de schimb valutar si de amanet de pe raza orasului Avrig, de unde, amenintand casiera de serviciu cu acte de violenta, a sustras bijuterii si bani, prejudiciul ridicandu-se la suma de 6.600 de lei. In prezent, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Avrig, se fac cercetari pentru identificarea autorului si aplicarea masurilor legale ca urmare a savarsirii infractiunii de talharie calificata’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

YouTube video

Deocamdată nu s-a reușit identificarea și prinderea autorului acestui jaf.

Ultima oră

Comentariul meu