târgul de crăciun sibiu 2017 - radu nechifor și ozana barabancea, super concert la deschidere

Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun din Sibiu 2017 ’’va fi una cu lumină și muzică – așa cum ne-am obișnuit an de an’’. Așa au anunțat organizatorii pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

Anul acesta, vor urca pe scena celebrul naist Radu Nechifor, impreuna cu formatia sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Impreuna vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sarbatori, care va crea o atmosfera calda si placuta.

VEZI ȘI: VIDEO – Bradul de Crăciun a sosit în Piața Mare. Are peste 20 de metri înălțime
’’Asa cum in anul 2007, primul an in care Sibiul a gazduit Targul de Craciun, acesta a fost inaugurat de maestrul Gheorghe Zamfir, asa dorim sa punem bazele unei traditii de inaugurare a acestui eveniment traditional cu un concert de nai’’, se arată în descrierea primei seri de la Targul de Craciun din Sibiu – editia 2017.

CITEȘTE ȘI: Începe magia Târgului de Crăciun din Sibiu – Ediție cu multe surprize, proiecții și sute de expozanți
Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 17 noiembrie ora 19. Această ediție reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

Ultima oră

Comentariul meu