psd sibiu neagă faptul că a trimis susținători la mitingul pentru dragnea. oamenii s-au dus în excursie

Organizația Județeană a PSD-ului a transmis printr-un comunicat de presă că nu a trimis nici un om la un presupus miting de suținere pentru Liviu Dragnea. Cei 50 de pensionari merg de fapt în excursie la Mânăstirea Cozia și la Palatul Parlamentului.

PSD-ul neagă cum că peste 100 de persoane vor pleca de la Sibiu spre București pentru a lua parte la un miting de susținere a domnului Liviu Dragnea. Reprezentanții locali ai partidului de la Guvernare vin cu precizări. ’’În această dimineață, de la Sibiu a plecat spre București un autocar cu 50 de persoane vârstnice, în cadrul unei excursii care are drept obiective Mănăstirea Cozia și Palatul Parlamentului. Cele 50 de persoane sunt membre ale Organizației de Pensionari a PSD Sibiu, iar această acțiune are un scop strict recreativ. Excursia a fost organizată pentru seniorii PSD Sibiu de către Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, Președintele Organizației Municipale a PSD Sibiu, cu sprijinul senatorului Nicolae Avram, a senatorului Viorel Arcaș şi a deputatului Ioan Terea. Organizația Județeană a PSD Sibiu desfăşoară periodic astfel de activități recreative pentru membrii Organizațiilor de Seniori, Femei sau Tineret. Aceste activități nu au nicio legătură cu acțiunile de campanie sau de susținere a unor lideri politici’’, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. …………si ca sa fie BAL…..au ajuns in intinerariul turistic,si la sediul DNA !!! unde tocmai atunci seful lor iubit intra pe sceena ….si…au batutu din palme …ca-n Ardeal …au batut …cu foc ,ca da-ia au fost adusi ,,,,ce sa comentezi ,traim in RO.

  2. Eu doresc sa-mi trimit parintii in aceasta excursie .Puteti sa-mi spuneti cit costa si unde pot rezerva 2 locuri? Le-am promis ca o sa-i duc la Cozia si acum este o ocazie potrivita.
    Daca am ratat ocazia asta,puteti sa ma informati cind se mai fac vizite la Cozia si la Parlament?