cablurile nu ne mai strică pozele. primăria le dă jos de pe cinci străzi importante
Foto Arhivă

Primăria Sibiu continuă ”eliberarea” stâlpilor de greutatea cablurilor de tot felul care atârnă de ei.

Cablurile de pe sute de stâlpi vor fi date jos și îngropate. Astfel, pe cele mai importante artere din oraș în câteva luni, nu se va mai vedea niciun cablu aerian.

În calcul sunt luați a fi eliberați 48 de stâlpi de pe Bulevardul Vasile Milea, 179 de pe Alba Iulia, 196 pe Calea Dumbrăvii, 50 pe Bulevardul Victoriei și 74 pe Bulevardul Coposu.

Lucrările se vor termina în decurs de trei luni de la semnarea contractului dintre firma prestatoare și Primăria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Ar trebui sa fac o poza pe Cantemir sa vedeti cum arata. Si de aratat arata cum arata, sa vedeti cand mai cad cabluri si atarna aiurea. O strada pe care circula frecvent copilasi, adulti si masini.

    1. Aveti dreptate in ce priveste cablurile insa strazi ca si Cantemir sau Sacel+prelungirea sunt niste calamitati in sine. Foarte inguste, nu vor permite niciodata un transport in comun si abia fac fata la traficul actual (pietonal si auto). Unde sa mai pui ca inca se mai construieste si stim cu totii cum se construieste la noi: inghesuit si etajat pana peste limitele regulamentelor de orice fel. Toti isi tin masinile in strada si asa prea ingusta pentru ca nu au mai avut loc de curte. E jalnica situatia si e asa de la radacini, si nu de ieri de azi…

  2. Roxana David, poate ai vrut să spui -cablurile vor fi date jos și depozitate. Reporterul lui pește.

    1. Depozitate? Unde? :)))
      Ingropate e o exprimare cat se poate de corecta.
      Comentatorul lui peste!

      1. cablurile sunt deja îngropate de mult. cele aeriene vor fi date jos și depozitate la un depozit al primăriei. știre veche de multe zile. mai informează-te înaite de a comenta.