update - accident cu cinci răniți și trei mașini implicate pe dn14. o fetiță printre victime
FOTO - ARHIVĂ

Traficul rutier între Mediaș și Sighișoara este afectat din cauza unui accident rutier ce a avut loc în zona Dumbrăveni.

UPDATE 2 – O fetiță printre răniți (ora 12.33)
Conform SAJ Sibiu la spital au fost transportate trei victime, respectiv o fetiță de 10 ani cu traumatism abdominal, mama cu cu traumatism cranio cerebral și de coloană cervicală. Tatăl a fost transportat de SMURD cu traumatism toracic. Starea lor este stabilă și au fost duși la Spitalul Mediaș. Alți doi pasageri din auto vinovat primesc îngrijiri medicale la fața locului. Se circulă alternativ. Toate cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Mediaș.

UPDATE 1 – UN ȘOFER DIN MUREȘ, VINOVAT (ora 12.25)
Un șofer în vârstă de 27 de ani din Mureș, care circula dinspre Mediaș către Dumbrăveni, la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate unui alt autoturism ce venea din sens opus și a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l înt-o altă mașină ce dorea să pătrundă pe DN14.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Conform primelor informații oferite de IPJ Sibiu, în accident sunt implicate trei autoturisme. Se pare că sunt cinci persoane rănite, iar cauza producerii acestui eveniment rutier este neacordarea de prioritate. Sensul de mers Sighișoara – Mediaș este blocat. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu