video foto s-a inaugurat fan clubul oficial al celor de la fc hermannstadt

Fotbaliștii sibieni au avut mai multe motive de sărbătoare la finalul meciului cu Academica Clinceni, din etapa a XVII-a a Ligii 2. Bucuria obținerii celor 3 puncte care le-au consolidat locul în fotoliul de lider al eșalonului secund a fost dublată de cea a inaugurării Fan Club-ului.

Hermannstadt Sport Pub este acum oficial locul în care suporterii sibieni se vor putea întâlni cu jucătorii favoriți și vor putea viziona meciurile echipei FC Hermannstadt, și nu numai.
La inaugurarea Hermannstadt Sport Pub, alături de suporteri au fost prezenți, oficialii, antrenorii și jucătorii echipei sibiene. „Este un moment deosebit în activitatea clubului nostru, un club tânăr, după cum știți, care acum doi ani și ceva își începea activitatea în Liga a IV-a. Am făcut între timp pasul la Liga 3, acum suntem în Liga 2 și sperăm să ajungem acolo unde cu toții ne dorim, adică în Liga 1, în elita fotbalului din România. Suntem la prima întâlnire cu galeria noastră. Le mulțumim acestor băieți minunați care au ales să se alăture „proiectului FC Hermannstadt”. Este un lucru deosebit. Ne aliniem acelor cluburi puternice din țară care au galeria alături nu numai acasă, ci și afară. Știm că este un efort deosebit din partea dumneavoastră. Vă mulțumim, vă apreciem, vă iubim și vă dorim alături de noi”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț, cu această ocazie.

YouTube video

Hermannstadt Sport Pub este situat în Sibiu, pe str. Dorului, la nr. 20.

Ultima oră

Comentariul meu