au început lucrările la cafeneaua starbucks din piața mare. în ianuarie sunt gata!

Informațiile prezentate de Ora de Sibiu într-un articol publicat la finele lunii trecute se confirmă oficial. Starbucks va deschide prima cafenea din Sibiu, în Piața Mare la numărul 16, în locația unde a funcționat magazinul Steilmann.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni. Cei de la Starbucks vor deschide oficial prima cafenea din orașul nostru în mai puțin de două luni de zile. Astfel după ce în luna iulie au primit autorizația de construire cu numărul 471 din 31.07.2017. ”Amenajare cafenea ” STARBUCKS”, fără modificări structurale ale spațiului și a fațadei imobilului și amplasare firma luminoasă conform HCL 278/2013 ( aprobarea regulamentului local de publicitate)”, se specifică în autorizația de construire eliberată pentru SC METASIB SA SIBIU, firmă care deține spațiul din Piața Mare, la numărul 16.au început lucrările la cafeneaua starbucks din piața mare. în ianuarie sunt gata!

Au demarat lucrările
După ce Steilmann a eliberat spațiul, cei de la Sc Centegic Cons Auto SRL, s-au apucat de lucrările viitoarei cafenele care va fi operată de SC AmRest Coffee SRL. Conform anunțului făcut, lucrările demarate la 8 noiembrie 2017 vor dura două luni și vor fi finalizate în 8 ianuarie 2018. Surse din piață au explicat însă pentru oradesibiu.ro că este foarte posibil ca acestea să dureze mai puțin. Totuși inaugurarea cafenelei este preconizată să aibă loc până la finele lui ianuarie 2018.au început lucrările la cafeneaua starbucks din piața mare. în ianuarie sunt gata!

CITEȘTE ȘI: Starbucks confirmă concret deschiderea unei cafenele în centrul Sibiului
Spațiul în care a funcționat Steilmann aparține celor de la de la SC Metasib SA, firmă cu care cei de la AmRest Coffee, deținătorii licenței Starbucks pentru România, au încheiat o înțelegere pentru închirierea unei locații chiar în Piața Mare în care va funcționa viitoarea cafenea a celui mai cunoscut lanț internațional de acest tip.
De altfel cei de la AmRest au confirmat pentru Ora de Sibiu deschiderea unei cafenele în zona centrală a Sibiului (AICI mai multe detalii), iar în paralel continuă campania de recrutare de personal pentru angajare (AICI MAI MULTE DETALII).

Ultima oră

Comentariul meu