dragnea la dna. s-a deschis un nou dosar pe numele lui

Liviu Dragnea a fost luni dimineața la DNA, acolo unde a răspuns întrebărilor procurorilor despre acordarea unor contracte către Tel Drum.

DNA a anunțat oficial că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Infracțiunile ar fi fost comise în perioada în care Liviu Dragnea a fost Președinte al Consiliului Județean Teleorman.

La DNA a fost audiat şi fostul administrator Tel Drum, Marian Fişcuci, dar şi alte persoane care ar avea legătură cu această cauză.

Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii nici la intrarea în instituţie, nici la plecare. Dragnea a fost aplaudat de colegii săi sociali-democraţi care l-au aşteptat în faţa sediului şi de simpatizanţi.

La DNA au venit şi persoane care îl contestă pe Liviu Dragnea. În momentul în care a coborât din maşină, pentru a intra în sediul parchetului, oamenii l-au huiduit şi l-au acuzat că încearcă să schimbe legile în favoarea persoanelor corupte.

Sursa www.mediafax.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. rusine !!!!!! bat unii din palme la DNA aplauze ptr. un cercetat penal !in ce lume traim ?aproppo voi astia de-l tot aplaudati ….ati mai fost la cumparaturi?azi,ieri, miine?nu va afecteaza ca tot s-a scumpit?ca se va scumpi ?unde dracu traiti ?se duce tara asta de Ripa si multi bat din palme !!!!! atita indolenta !!da-i meritam !!