update - jaf la o casă de schimb valutar. atacatorul e căutat de poliție

Incidentul a avut loc in jurul orei 11.45 la o casa de schimb valutar si amanet din Avrig. Atacatorul s-a folosit de un cutit.

UPDATE – prejudiciu de 6.600 lei
“Azi, in jurul orei 12,00, o persoana necunoscuta, de sex masculin, a patruns in sediul unei case de schimb valutar si de amanet de pe raza orasului Avrig, de unde, amenintand casiera de serviciu cu acte de violenta, a sustras bijuterii si bani, prejudiciul ridicandu-se la suma de 6.600 de lei. In prezent, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Avrig, se fac cercetari pentru identificarea autorului si aplicarea masurilor legale ca urmare a savarsirii infractiunii de talharie calificata”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Panica la o casa de schimb valutar din Avrig. Un barbat cu cagula pe fata a patruns in interior si sub amenintarea cu un cutit angajatele de aici i-au dat cateva mii de lei si lantisoare de aur.
Politia a confirmat incidentul si faptul ca atacatorul a scapat. “Deocamdata se fac cercetari la fata locului. Este vorba de o talharie produsa intr-o casa de schimb valutar si amanet”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter de la IPJ Sibiu.
“In jur de ora 11.45 s-a intamplat. Un tip cu masca gen Anonimus si gluga, a iesit din Exchange cu o punga si s-a urcat in masina parcata in fata primariei. Era cu o masina mica de culoare neagra fara numere… Și dus a fost. Trei barbati au alergat sa-l opreasca si nu au reusit”, a povestit un martor ocular. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu