update video - victorie cu clinceniul pe municipal. fc hermannstadt rămâne lider în liga 2

FC Hermannstadt a învins cu 2-0 pe Academica Clinceni, la capătul unui meci dominat autoritar de Tătaru&co. Sibienii au revenit pe primul loc în liga 2, acumulând 40 de puncte, cu unul mai mult decât Dunărea Călărași și cinci față de Chindia Târgoviște.

Sibiul a început hotărât meciul cu Academica Clinceni, mai ales că Dunărea Călărași tocmai învinsese cu 2-1 pe FC Argeș și se instalase temporar pe primul loc.
Sibienii au dominat jocul, iar golul a picat pe finalul primei reprize. Herghelegiu a scos un penalty în minutul 41, iar Bogdan Rusu a transformat cu precizie, FC Hermannstadt intrând în avantaj la pauză.
Repriza a II-a a fost dominată și mai clar de echipa lui Alex Pelici. Golul doi a venit în minutul 61, atunci când Blănaru a scăpat pe partea dreaptă și a șutat la colțul scurt fără speranță pentru portarul Clinceniului, stabilind de altfel și scorul final, 2-0 pentru Hermannstadt.

Runda următoare Sibiul joacă în deplasare cu cei de la CS Mioveni, iar apoi urmează un nou meci acasă, ultimul din tur, cu Sportul Snagov.

FC Hermannstadt:
H. Moldovan – Mih. Stancu, R. Crişan, I. Stoica, D. Tătar (cpt.) – Boboc, Dumitriu – I. Popa (S. Lupu 62′), Bg. Rusu, Şt. Blănaru (C. Neagu 72′) – Hergheligiu (Al. Necşa 82′)
Rezerve neutilizate: Seb. Iacob – Ct. Pîrvulescu, Pamfile, Necşulescu
Antrenor: Alexandru Pelici

Academica Clinceni:
Niga – Samson, Bg. Matei, Balgiu, Pulhac (cpt.) – Gab. Simion, Bg. Barbu – Gliga (Mih. Şandru 59′), St. Drăghici, Vl. Mihalcea (Blejdea 66′) – M. Ion
Rezerve: Ureche – Calu, Gal, D. Groza

Antrenor: Erik Lincar

Ultima oră

Comentariul meu