scandal la super mama pe dumbrăvii. trei tineri reținuți de poliție

Trei tineri, toți din comuna Roșia au fost reținuți după ce au făcut scandal în fast-food-ul Super Mama de pe Calea Dumbrăvii în urmă cu 10 zile.

În data de 30 octombrie, la Poliția Municipiului Sibiu a fost înregistrată plângerea a doi sibieni care reclamau faptul că, în noaptea de 29 octombrie, în jurul orei 03,00, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale de alimentație publică din municipiul Sibiu, au fost agresați fizic și verbal de trei persoane necunoscute de sex masculin.
Ca urmare a investigațiilor derulate la nivelul Biroului de Investigații Criminale, în data de 8 noiembrie s-a reușit identificarea și prinderea a trei bărbați bănuiți de săvâșirea agresiunilor.
Cei trei, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți domiciliați în comuna Roșia, au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în data de 9 noiembrie au fost prezentați Judecătoriei Sibiu unde judecătorul de drepturi și libertăți a dispus aplicarea față de persoanele în cauză a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu