începe weekendul. evenimentele de care trebuie să țineți cont la sibiu

Ne așteaptă un final de săptămână destul de mohorât dacă e să ne luăm după ce anunță meteorologii. Dar nu-i nimic, pentru că evenimente sunt destule în oraș. Și sunt pentru toate gusturile și vârstele, pentru ca nimeni să nu se plictisească.

Cotton Pub s-a închis pentru renovare, dar nu-i bai. Pentru că, dacă sunteți obișnuiți să mergeți pe strada Rațiu nr. 9 veți găsi totuși ceva de făcut. De exemplu, puteți lua masa la unul din cele mai bune restaurante din Sibiu- Trattoria Ciao Italia. Recent renovat și el, restaurantul are de oferit un meniu bun de tot, dar și o atmosferă unică. Despre noul look al restaurantului, aici.

Ars Hungarica are programate evenimente până duminică, în ultima zi a evenimentului. Programul complet aici.

Expoziţia de artă fotografică „Luxembourg à Sibiu” va avea vernisajul vineri, de la ora 18 la Sala Thalia. Organizată în parteneriat cu Federaţia Luxemburgheză de Artă Fotografică, expoziția reia tema lansată în anul 2007, prin care publicul vizitator are ocazia să admire în tihnă instantanee ale unui spațiu urban partener Capitalei Culturale Europene 2007. Artiști fotografi din Marele Ducat de Luxemburg – țară unde se întâlnesc peste o sută de etnii și tot atâtea culturi – creează o punte vizuală emoționantă pentru toți iubitorii genului.

Dorian este numele spectacolului de dans contemporan ce va avea loc la Teatrul Gong vineri și sâmbătă de la ora 19. Spectacolul este recomandat tinerilor de peste 10 ani.

Copiii cu vârste între 6 și 10 ani sunt așteptați sâmbătă de la ora 10 și de la ora 12 la Teatrul Gong, la Atelierul de creat Povești. Coordonator este Diana Ribana, iar un bilet costă 14 lei.

La ora 11, sâmbătă, va începe la Teatrul Gong un specatcol pentru copiii de peste 3 ani. ”Magia baloanelor de săpun” durează o oră, iar un bilet costă 35 de lei.

Campionatul Naţional de Powerlifting va avea loc sâmbătă și duminică, la Shopping City Sibiu, de la ora 11. Vor participa peste 70 de sportivi, atât bărbați cât și femei.

Teatrul Gong găzduiește sâmbătă de la ora 18 spectacolul Scamatorii și duminică de la ora 11. Spectacolul este o adaptare dupa “Ocolul infinitului mic pornind de la nimic“ de Marin Sorescu. In acest spectacol animatia este la ea acasa. Momente pline de surprize vor crea iluzii si stari de neuitat pentru cei mici si cei mai. Spectacolul cre durează 55 de minute este recomandat copiilor peste 3 ani, iar un bilet costă 7 lei.

Oscar și Buni Roz se joacă la Teatrul Radu Stanca sâmbătă, de la ora 19. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viata traita pe „repede-înainte”, Oscar, un baietel de zece ani, parcurge printre râsete si lacrimi itinerarul emotionant al tuturor vârstelor si experientelor umane, îmbogatite de imaginatia lui care îmbraca realitatea în haina miraculosului. Spectacolul durează puțin peste o oră, iar biletul costă 10 și 15 lei.

Seria evenimentelor de week-end de încheie duminică, la ora 19, cu piesa Necunoscuta cunoscută ce se joacă la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul durează o oră și 20 de minute, iar un bilet costă 10 și 15 lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu