foto - bărbat din sibiu arestat pentru că făcea sex cu minore de 12 ani. le racola din familii nevoiașe

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Sibiu a fost reținut pentru 30 de zile după ce polițiștii de la Investigații Criminale au stabilit că acesta a racolat în ultimii patru ani mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, au identificat și prins un bărbat bănuit că, în perioada 2014 – 2017, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani.
În fapt, în cursul lunii septembrie 2017, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au obținut date și informații care conduceau la prezumția că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obișnuit să se împrietenească cu familiile nevoiașe ale unor minore din județul Sibiu, și, după ce câștiga încrederea părinților, sibianul lua minorele la domiciliul său unde întreținea raporturi sexuale cu ele.
În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii sibieni, în data de 9 noiembrie s-a reușit prinderea și reținerea persoanei în cauză.
În data de 10 noiembrie a.c., bărbatul Mircea Flutur a fost prezentat instanței care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minori.
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a bărbatului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu