încă o dovadă că scandalul de la avantgarden e departe de a se termina. apar acuzații noi

Conflictul dintre locatarii cartierului Avantgarden și dezvoltatorul imobiliar care a adus conceptul la Sibiu pare să nu se mai termine. După ce proprietarii s-au plâns de faptul că nu au primit calitatea și serviciile pentru care au plătit, iar dezvoltatorul a susținut că problemele sunt în curs de rezolvare, acum o altă dovadă vine să susțină nemulțumirile proprietarilor.

CITEȘTE AICI DE CE SUNT NEMULȚUMIȚI LOCATARII DIN CARTIERUL AVANTGARDEN

VEZI AICI RĂSPUNSUL REPREZENTANȚILOR AVANTGARDEN

Deși reprezentanții dezvoltatorului imobiliar au susținut că au remediat problemele, locatarii au venit cu o nouă dovadă că sunt nemulțumiți pe drept. Aceștia au un proces verbal încheiat în data de 23 august 2017, în urma unei ședințe cu administratorii cartierului, în care aceștia se angajau să ducă la bun sfârșit lucrările neterminate și să îndrepte situațiile reclamate de sibieni.

Locatarii sunt nemulțumiți de felul în care este organziată paza cartierului, mai ales că aici s-au spart câteva mașini. În august, administratorii scriau în procesul verbal că ”se va merge pe doua fronturi: incepand de saptamana viitoare se va inlocui firma de paza – se va patrula atat pe timp de zi cat si pe timp de noaptesi tot de saptamanaviitoare demaram procedeul de strangere oferte pentru camerele de luat vederi. Vom avea trei oferte de pe piata, vi le vom prezenta si vom alege varianta cea mai buna pentru comunitate. In paralel VA RUGAM INSISTENT sa mergeti sa semnati tabelul care se afla la Administratie, prin care vadatiacordul cu privire la montareacamerelor de luat vederi”. Proprietarii apartamentelor spun că nu știu dacă firma de pază a fost schimbată, dar cu siguranță camere de luat vederi nu au fost instalate.

Atunci când au cumpărat apartamentele, viitorilor proprietari li s-au promis spații verzi și un loc de joacă pentru copii. În luna august li s-a promis că le vor primi ”de saptamana viitoare firma care se ocupa in prezent va fi inlocuita, iar numarul angajatilor care se ocupa de curatenia spatiilor comuneva fi suplimentat. De luni vor incepe amenajarea si reamenajareaspatiilor verzi. Pana la sfarsitul lunii (inceputul lunii septembrie) vom avea amenajat un spațiu de joacă pentrucopii, îndreptulblocului B5”. Locatarii spun că nici aceste promisiuni nu au fost respectate. Spațiile verzi nu sunt îngrijite cum trebuie, în unele locuri nici nu au fost amenajate, iar despre locul de joacă pentru copii se zvonește că nu se va mai construi deloc, spun oamenii.

Deși în august li s-a spus locatarilor că s-au început demersurile pentru asfaltarea drumului de acces în cartier, acesta a rămas tot de pământ, iar promisiunea că cel puțin lunar un reprezentant al dezvoltatorului din Brașov va veni la Sibiu pentru a asculta problemele oamenilor și a le rezolva, a ținut o lună, se plâng proprietarii apartamentelor.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Locul de joaca trebuie sa fie in dreptul blocului B7, nu B5! Ar trebui sa-l faca unde a fost prevazut initial, deoarece pentru asta eu mi-am luat apartament in B7, nu in B5, pentru a avea un loc de joaca chiar langa bloc!