video directorul sălii transilvania despre terase: ’’un contract a fost reziliat. nu ne putem lipsi de ele!’’

Noul director al Sălii Transilvania a explicat într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu că terasele din perimetrul locației aduc venituri importante. Totuși în cazul White Rabbit contractul a fost reziliat.

Adrian Bibu a spus la finele săptămânii trecute într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ora de Sibiu, că terasele și barurile de lângă Sala Transilvania aduc venituri importante ’’Nu ne putem lipsi de acele terase. La fel ca și aceste târguri din sală și de la terase se încasează chirii. Totuși ca să putem plăti salariile, sala trebuie să atragă venituri. Ori aceste lucruri se fac din chiriile de la barurile din perimetrul sălii. Și aici e o discuție legat de valoarea chiriilor…’’, a opinat noul director.
Acesta spune însă că în cazul uneia dintre terase, respectiv White Rabbit, contractul a fost reziliat. ’’Săptămâna trecută, înainte de venirea mea, s-a decis rezilierea unui contract pentru una dintre locații, respectiv pentru terasa White Rabbit. Ce va urma rămâne de văzut..’’, a mai spus acesta.
Legat de barul din sală acesta a spus că ’’Îmi doresc ca și barul din interiorul sălii să fie redeschis. Consider că este necesar’’.

Urmăriți mai sus înregistrarea interviului acordat pentru Ora de Sibiu, de către Adrian Bibu.

Ultima oră

Comentariul meu