vremea pe trei zile - se întorc ploile în aproape toată țara

Meteorologii spun că dacă marți vremea o să fie una cu înorări temporare, miercuri și joi ploile se vor întoarce în aproape toată România.

În sudul și în estul țãrii, vremea va fi în general închisã, iar în celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros. Va ploua în cursul zilei, mai ales în Banat și în Oltenia, iar noaptea, local, și în restul teritoriului, timp în care, în zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în general slab până la moderat, iar la munte, în Banat și pe arii mai restrânse în celelalte zone, va avea unele intensificãri.

Marți temperaturile vor fi cuprinse între -3 și 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, asociate izolat cu burnițã sau ploi slabe, în sudul și sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane unde sunt posibile și precipitații mixte.
Miercuri cerul va fi mai mult noros în toatã țara și va ploua ziua mai ales în sud-vest, iar noaptea local și în restul teritoriului. În zona montanã, la altitudini mari, în cursul nopții vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri la munte .
Joi cerul va fi mai mult noros și temporar, va ploua, în majoritatea regiunilor. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în Dobrogea și pe crestele montane.

Ultima oră

Comentariul meu