video - motivul pentru care cei de la sala transilvania nu pot renunța la târgurile de haine

Noul director al Sălii Transilvania, Adrian Bibu, a explicat într-un interviu acordat pentru Ora de Sbiu, că la ora actuală instituția în fruntea căreia a fost instalat de la 1 noiembrie nu poate să renunțe dintr-odată la închirierea locației pentru organizarea de evenimente precum târgurile de haine.

Adrian Bibu spune că târgurile de haine aduc deocamdată veniturile cele mai importante pentru Serviciul Public Sala Transilvania, iar din banii luați pe închirierea sălii se pot plăti salariile angajaților. ’’În regulamentul de funcționare al Sălii, Sala Transilvania este atât pentru evenimente culturale cât și pentru evenimente sportive. M-aș fi bucurat să fie doar pentru sport. (..) Trebuie să îi înțelegem și pe cei de la CSU, care sunt echipa numărul 1 și totodată trebuie să îi înțelegem și pe ceilalți sportivi. Totuși ca să putem plăti salariile, sala trebuie să atragă venituri. Ori aceste lucruri se fac din chiriile de la barurile din perimetrul sălii și din astfel de evenimente cum sunt aceste târguri de confecții. Cu acești bani Serviciul Public Sala Transilvania plătește salariile angajaților și alte cheltuieli cu anumiți furnizori. Partea de investiții este asigurată de Consiliul Județean. Prin lege din toate veniturile proprii, 50 la sută merg la Consiliul Județean Sibiu’’, a explicat Adrian Bibu.
CITEȘTE ȘI: Se anunță schimbări la Sala Transilvania. Cap de listă, tabelele electronice și curățenia
Noul director spune că se vor căuta soluții pentru viitor, dar în momentul de față aceasta este realitatea. ’’Cei de la CSU au dreptate, într-adevăr. Ceea ce fac cei de acolo este extraordinar. Totuși CSU Sibiu și nu numai ei, beneficiază în mod gratuit de această sală, respectiv antrenamentele și jocurile nu se plătesc. Neavând acești bani suntem obligați să facem aceste târguri ca să putem plăti salariile angajaților. Trebuie să existe un echilibru din acest punct de vedere. Împreună vom decide ceea ce ne dorim. Vă spun însă că în momentul de față, fără acest partener care face aceste târguri, Sala Transilvania nu ar putea funcționa. Consider că aceste târguri, acum, în momentul acesta, sunt bine venite. Vă spun asta după ce m-am uitat pe cifre. Îmi doresc să rezolvăm cât mai rapid problemele de aici’’, spune Bibu.

Urmăriți mai sus tot interviul acordat de Adrian Bibu pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu