video aparatură performantă la spitalul sibiu, cumpărată din sponsorizări
Foto Arhiva

Spitalul Județean Sibiu a reușit achiziționarea de aparatură performantă pentru mai multe secții ale instituției, cu ajutorul sponsorizărilor. Astfel, s-a putut cumpăra un tomograf pentru secția Oftalmologie, un ecograf pentru Medicală II, aparate de aer condiționat și s-au cumpărat consumabile pentru centrul CVASIC.

Lista completă cu donațiile și direcțiile în care s-au folosit:
ROMGAZ S.A

 500.000 lei pentru Secția Clinică Oftalmologie, pentru achiziționare aparatură:
– tomograf în coerență optică în valoare de 153.765 lei +TVA (s-a atribuit contractul în SEAP);- un microscop operator în valoare de 202.045 lei + TVA (s-a atribuit contractul în SEAP);- din această sumă, 25.000 lei + TVA au fost direcționați către achiziționarea  unui transductor ecograf cardiologie și sondă control părți moi (aflat în licitație în SEAP).

 300.000 lei pentru derularea activității CVASIC: achiziționarea de materiale sanitare și stenturi;
ALBIS S.R.L.

 160.000 lei în 2016 și 180.000 lei în 2017, pentru achiziționarea unui ecograf performant cu substanță de contrast și modul de elastografie necesar Secției Clinice Medicală II. Pentru acest aparat, Consiliul Județean Sibiu a alocat suma de 120.000 lei – cofinanțare (aflat în licitație în SEAP).

ELECTROCON S.R.L

 Amenajare spații virane în cadrul SCJU Sibiu (în spetele Blocului Materno –  Infantil, în spatele Blocului Chirurgical și lângă Secția Clinică Oftalmologie.

S.C COMPA S.A

 Dotare arhivă SCJU Sibiu cu rafturi.

UNIMAT SRL

 Dotări chiuvete pentru Secție Clinică ORL (9 chiuvete necuprinse în proiect).

UNZINA MECANICA MÂRȘA

 Aparat aer condiționat pentru Blocul Chirurgical, sala 7.

ASOCIAȚIA PAPAGENO  Aparat EKG plus accesorii și defibrilator portabil cu geantă pentru Secția Clinică Cardiologie I.

YouTube video

”Mulțumim tutore celor care, prin sponsorizările și donațiile acordate, contribuie la procesul de dezvoltare a spitalului și sperăm că vor fi în continuare alături de noi și, de ce nu, că alte companii reprezentative din Sibiu, le vor urma exemplul”, a precizat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

Ultima oră

Comentariul meu