Doi șoferi din județul Sibiu, prinși băuți la volan
FOTO: arhivă

Șoferii sibieni continuă să ignore avertismentele polițiștilor de a nu se urca la volan după ce au consumat alcool. Doi dintre aceștia au făcut exact asta și s-au ales cu dosar penal.

Astfel, în data de 6 noiembrie, în jurul orei 18,30, pe DJ 106G, în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 63 de ani. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În data de 7 noiembrie, în jurul orei 02,30, în municipiul Sibiu, pe strada Semaforului, polițiștii au identificat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în loc. Râu Sadului, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.Conducătorul auto este în prezent cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu