video - foto peste 3.000 de sibieni în stradă la protestul #rezist. sibiul a scandat ”în democraţie, hoţii stau la puşcărie”
Foto: Dragoș Dumitru / Facebook

Peste 3.000 de oameni conform estimărilor făcute de autorități, au participat duminică la un protest faţă de modificările la legile justiţiei. Protestatarii au scandat lozinci împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea și nu numai. Urmăriți mai jos imaginile transmise în direct de site-ul nostru.

La ora 18.00 au apărut primii participanți la protestul anunțat pentru duminică seară la Sibiu. În mai puțin de 30 de minute numărul protestatarilor a crescut vertiginos și s-a ajuns la aproape 2.000 de participanți.
Protestatarii au mers într-un marş pe bulevardul pietonal de pe Nicolae Bălcescu, după care au ajuns în Piața Unirii, apoi pe Bulevardul Corneliu Coposu și înapoi în Piața Mare. Oamenii au venit cu steaguri tricolore, cu pancarte cu mesaje sugestive și au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea, dar și împotriva Guvernului Tudose.video - foto peste 3.000 de sibieni în stradă la protestul #rezist. sibiul a scandat ”în democraţie, hoţii stau la puşcărie”Protestatarii au avut vuvuzele, dar şi pancarte pe care scria ”În democraţie, hoţii stau la puşcărie” şi ”România, trezeşte-te”, precum și alte mesaje. Marșul s-a desfășurat fără incidente și s-a încheiat în jurul orei 20.25 tot în Piața Mare a Sibiului.
Vezi mai jos imagini de la protest.

Vezi mai sus imagini de la prostest în format 360.

Ultima oră

Comentariul meu