weekend cu evenimente pe alese la sibiu. duminică avem și derby la fotbal

Începe încă un week-end în care cuvântul de căpătâi trebuie să fie relaxare, sau distracție…după caz. Pentru ambele variante, în Sibiu, sunt organizate evenimente.

Cotton Pub s-a închis pentru renovare, dar nu-i bai. Pentru că, dacă sunteți obișnuiți să mergeți pe strada Rațiu nr. 9 veți găsi totuși ceva de făcut. De exemplu, puteți lua masa la unul din cele mai bune restaurante din Sibiu- Trattoria Ciao Italia. Recent renovat și el, restaurantul are de oferit un meniu bun de tot, dar și o atmosferă unică. Despre noul look al restaurantului, aici.

Vineri seara, cei mici, dar și cei mai mari, pot petrece o seară româno-engleză la Shopping City Sibiu, la Atelierul de lectură. Detalii despre eveniment, aici.

Târgul Național de Carte și Revistă Religioasă are loc de vineri până duminică, la Biblioteca Astra, corp B. Pe lângă lansările de carte specifice unui târg de carte, vor avea loc o serie de manifestări culturale care întregesc oferta culturală scrisă: dezbateri cu diverse personalităţi pe teme culturale, expoziţii de carte veche, întâlniri cu scriitorii şi editorii.
Intrarea este liberă, iar programul general de vizitare al târgului este între orele 10,00-20,00.

Sâmbătă dimineața, deja tradiție, este dedicată copiilor, al Teatrul Gong. Aici are loc Atelierul de creat Povești, de la ora 10 și 12. Este coordonat de Diana Ribana și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 10 ani. Durează o oră, iar un bilet este 14 lei.

Tot la Teatrul Gong, sâmbătă și duminică, va avea loc conferința TEDx Sibiu. Prețul unui bilet este de 50 și 75 de lei. Informații despre eveniment și cine sunt speaker-ii, aici.

Ars Hungarica, un festival deja devenit tradiție, va avea deschiderea duminică și se va desfășura până în 12 noiembrie. Programul, aici.

Duminică de la 11.30, FC Hermannstadt joacă împotriva celor de la Chindia Târgoviște, echipă clasată pe locul trei în liga 2, la cinci puncte în spatele echipei lui Alexandru Pelici. Meciul are loc pe stadionul Municipal.

 

Ultima oră

Comentariul meu